Birkaç paket aldım ama kullanamadım duruyor.Evet kullandınız mı?
Zuhal hanım ıslak olmayan bildiğimiz pamuk değil mi kullandığınız bende öyle istiyorum ılık su ile birlikte kullanmak istiyorum. en doğalı bence :)3, 5 aylik bebegim dogdugundan beri baby&me pamuk kullaniyorum ve cok memnunum
Evet kuru pamuk ilik su ile kullaniyorum bende en dogali oldugunu dusunuyorum hatta ben fazla sıkmadan biraz islak siliyorum kuruluyorum sonra yikamisim gibi hissediyorum :)Zuhal hanım ıslak olmayan bildiğimiz pamuk değil mi kullandığınız bende öyle istiyorum ılık su ile birlikte kullanmak istiyorum. en doğalı bence :)
Arkadaslar gebeliğimin 36. haftasi bitti. İnternette bebek temizleme pamuğu gordum, pamuk mendillerden değil de % 100 pamuk yazıyor saglikli midir ? Birde bu bebek pamuklarini çantada veya oda içinde muhafaza için kutu istiyorum. bunlari nereden edinebilirim izmirde oturuyorum.
Arkadaslar baby&me pamuklar e-bebek dışında anne bebek magazalarinda vs satilmiyor sanirim dun kemeraltinda lux marka bulunca mecburen aldım.E-bebekte kargo ucreti olmadan slmsk icin bekleyecegim.
Baby me nasıldır bilmiyorum da ben bim den almıştım uzum pamuk poşetinin içinde ince ince ped gibi şekil verilmiş. 1 buçuk lira filandı ben kendime aldım yalnız :) günlük pek yerine kullanıyorumBaby me bebek temizleme pamuğu boyutu nekadar ki. Normal Islak mendil boyutundamı
merhaba, sizin tabi çok zaman geçmiş ama bende siz gibi arayıştaydım. haftasonu buldum. belki birileri daha arıyordur diye yazmak istedim. rossman babydream ıslak mendili var plastik kutulu olan altından açılıp yenisi konulabilsin diye tasarlanmış. içinde 80 li bir ıslak mendil paketi ile satılıyor ve 15 TL. ben aldım içinin ıslak mendilini kendim kullancağım. içine bebek için aldığım temizleme pamuklarını koydum. rahat dışarı çıkartabilmem içinde iç kapağın kenarındaki plastik kısmı kestim. pamuklar gayet rahat çıkıyor.Arkadaslar gebeliğimin 36. haftasi bitti. İnternette bebek temizleme pamuğu gordum, pamuk mendillerden değil de % 100 pamuk yazıyor saglikli midir ? Birde bu bebek pamuklarini çantada veya oda içinde muhafaza için kutu istiyorum. bunlari nereden edinebilirim izmirde oturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?