2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Sana cuk geçmiş olsun o 2-3 saati de uyumuyordu gecen haftalarda yani yorum yapamiyorum o halimi anlatacak kelimeler yok sihdjsndjsndjd Allah sabir versin güç kuvvet versin insanda yaşam enerjisi kalmıyor 😂 bugün de ayniydik gerçi.. artık odadan çıktığım an aglamaya başlıyor, beşikte oyalanirdi beşiğe sırtımı donmeyeyim asla.... Kiyameti koparıyor 😆 nelerle oyaliyorsunuz taktik, tavsiye alabilirim ne varsa gönderin dnbdjdnd
Valla hiçbirşeyle oyalayamıyorum 🤣🤣🤣 Dışarı çıkıyoruz her uyku aralığında yarım saat kanguruyla yürüyoruz o şekilde max yarım saat duruyor bebek arabasında durmuyor sonra eve gelince yine aynı🤣 Dedesiyle babaanesi geldi köyden bir haftalığına.Çok mutlu hiç ağlamıyor çocuğum kalabalık istiyormuş ya🤣🤣 Ah şu gurbet yasaklansın.

bir de kusması devam ediyor mu çocukların?
Oğlum da hafif bi geniz akıntısı var onu atıyo kusuyo gibi şimdi ama ne zamana kadar normal acaba kusma

avokdoya sadece zeytinyağı ekledim sevdi
Labneyi tek verdim
Yumurta sarısı omleti yedi bir de.
İşe başladığım için kahvaltılar ananeseydi bugün ben de ✌🏻

Eklentiler

• IMG_7100.webp
    IMG_7100.webp
    46 KB · Görüntüleme: 7
avokdoya sadece zeytinyağı ekledim sevdi
Labneyi tek verdim
Yumurta sarısı omleti yedi bir de.
İşe başladığım için kahvaltılar ananeseydi bugün ben de ✌🏻
Harika. Ben yumurta sarısı ile havuçlu patatesli omlet yaptım. Yumurta tadı geldikçe biraz yüzünü ekşitse de yedi ama çok şükür. Yumurta ve peynire alışmakta zorlanıyor 😅

Harika. Ben yumurta sarısı ile havuçlu patatesli omlet yaptım. Yumurta tadı geldikçe biraz yüzünü ekşitse de yedi ama çok şükür. Yumurta ve peynire alışmakta zorlanıyor 😅
alışacaktır tuzsuz lezzetsiz olan şeyler var haklılar 🙈 yumurta da başı çekiyo. tarhana sevdiremedik bizde içine ne koyduksa. bir gün kendimize normal yapınca deneyeceğim severse artık bir yaştan sonra tuza başlayınca yer onu da🤷🏻‍♀️

Back
X