2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    121
Kızlr benim bebeğim hiç su içmiyor bende zorlamıyorum.Yanibir iki yudum anca içiyor her defasında sunuyorum ama kafasını çeviriyor.Sizde durumlar ne?
Benimkiler de içmiyor artık mamayı daha sulu yapıp veriyorum yoksa su içmeyecekler , ben de kendimce oyle yontem buldum ne kadar doğru bilmiyorum

Loru güvendiğimiz bir peynirciden aldım. Manyas yakınında olduğumuz için burda peynir süt ürünleri çok taze ve güzel bulunuyor. Kendim yapmayı hiç denemedim açıkcası zaten işe başlıcam benim öyle zamanım da enerjimde olmaz 🤣

Ama ben bu markayı takip ediyorum stokta yok ama alıcak olsam burdan da alınabilir.

Ay ben çalışmasam da vaktim yok bir kahvaltı hazırlayışımız var kıyamet kopuyor ortalık 56.Hemen alayım bende.OG den set almıştım burdakileride ablam beğeniyordu alıyordu sipariş geçeyim hemen.Çok teşekkürler 🥰

Benimkiler de içmiyor artık mamayı daha sulu yapıp veriyorum yoksa su içmeyecekler , ben de kendimce oyle yontem buldum ne kadar doğru bilmiyorum
Bende yaz başından beri Mamasına 10 ml fazla su koyuyorum. Zaten anne sütü de devam ediyor. Avent suluğu ilede su içmeye başladı arada öksürüyor ama 🤣 beceriyor.

IMG_0247.webp

Kahvaltımızda balkabaklı muhallebi vardı 😊 (OG nin toz halinde satılan muhallebisi) yani çok bayıldı diyemem az da olsa yedi 👍🏻 tadına baktım tatlı değil aslında içine meyve püresi karıştırıp denicem o zaman kesin bayılır. yumurta ya alışmakta zorlanıyor. Yoğurt ile saklayıp veriyorum kaşıkta 🤣 yoğurda bayılıyor.

Kızlar bebeklerinize ne zaman veriyorsunuz ek gidayi acken mi yoksa emzirdikten ya da mama verdikten sonra mı

Kızlar geçen hafta kızım güzel güzel tadım yapmaya başlamıştı. 6 gün önce dişi çıktı sanırım 2. De yolda. 3 gündür hiçbir şey yemek istemiyor. Yutmuyor:( biz calpol vermeye çalıştık birkaç kez kaşıkla ağladı. Acaba kaşıktan mı soğuttuk. Yoksa diş ağrısı yüzünden mi yemek istemiyor acaba. Çok istekliydi neden bir anda soğudu :(

Back
X