Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu haftada da zaten doğum pozisyonu almaz ki ters olması şu an çok da önemli değil diye düşünüyorumMerhaba kızlar. 22 haftalık hamileyim, bugün kontrolde doktor bebek ters geliyor dedi. Benim ilk hamileliğim olduğu için hiçbirşey anlamadım bilgisi olan beni aydınlatsın lütfen ters geliyor ne demek?
Bende öyle düşünüyorum düşündüm daha çok erken gibi, zaten bu haftalarda sürekli pozisyon değiştirmezmi bebekYani normalde bebek kafası aşağıda durur sizin ayak kısmı aşağıda. Hani normal doğumda bebek ters deyip sezaryene alırlar ya bu demek yani bebek ters duruyor ama daha erken bu ileride değişebil
Bende öyle düşünüyorum daha çok erken sankiBu haftada da zaten doğum pozisyonu almaz ki ters olması şu an çok da önemli değil diye düşünüyorum
Teşekkür ederim güzel yorumuz içinHiç stres yapmayın. O kadar çok hareket ediyor ve değişiyor ki. Doktorunuz bu bilgiyi verirken ne amaçladı bilemiyorum ama gereksiz olmuş. Sıkıntılı bir durum değil bu haftalar için.
İnşallahbenim kızım tersti, üstünde oğlum vardı. Kızım baskıdan hareket etmiyordu o değişmedi ama oğlum karpuz gibi döner dururduters olunca normal doğum olmuyor, daha erken ama sizin hemde tek bebek, değişir doğuma kadar
Geçen hafta doktora gittiğimde bana da doktor aynısını söyledi bende 22 haftalık hamileyim. İçim rahat etmeyince bu hafta tekrar başka bir doktora gittim. Ve doktorun bu söylediğinin bu haftalarda anlamsız olduğunu bebeğin daha çok her değiştireceğini söyledi. Ve duruşu da şuan normal dedi. 4 - 5 günde dönmüş demek ki tersseMerhaba kızlar. 22 haftalık hamileyim, bugün kontrolde doktor bebek ters geliyor dedi. Benim ilk hamileliğim olduğu için hiçbirşey anlamadım bilgisi olan beni aydınlatsın lütfen ters geliyor ne demek?
Aa gerçekten mi. İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederimGeçen hafta doktora gittiğimde bana da doktor aynısını söyledi bende 22 haftalık hamileyim. İçim rahat etmeyince bu hafta tekrar başka bir doktora gittim. Ve doktorun bu söylediğinin bu haftalarda anlamsız olduğunu bebeğin daha çok her değiştireceğini söyledi. Ve duruşu da şuan normal dedi. 4 - 5 günde dönmüş demek ki tersse![]()
Rica ederim Sağlıkla kalınAa gerçekten mi. İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim![]()
Değiştirir doğuma kadar elli şekle girer bebek o yüzden kafanıza takıp kendinize dert etmeyinBende öyle düşünüyorum düşündüm daha çok erken gibi, zaten bu haftalarda sürekli pozisyon değiştirmezmi bebek
Teşekkür ederimDeğiştirir doğuma kadar elli şekle girer bebek o yüzden kafanıza takıp kendinize dert etmeyin
Hayırlısı olsun inşallah, bekleyip görücez nasıl gelicek.. Teşekkür ederim bu aradaMerhabalar benim de sekiz yıl önce ilk hamileliğim de bebeğim karnında ters döndü sekizinci ayında oldu ben eski usuller ile evde kendim oğlumun düzelmesini sagladm kontrole gittim evet bebk düzelmiş dedi doktor ama doğum zamanı yine ters döndü sezeryan olmak zorunda kaldım daha erken senin ki doğuma yakın belli olur nasıl olur doğumun normal mi sezeryan mi bazen anneler normal doğum ile gidiyorlar hastaneye başka bı komplikasyon gelisince mecbur sezeryan oluyor belli olmuyor asljnda sen sadece dua et tevekkül et....
Zaten ara ara hissediyorum döndüğünü yani daha küçük bencede daha çok pozisyon değiştirir ama ne bileyim doktor diyince aklıma takıldı öyle, bu arada asla sezeryan olmak istemiyorum kendi kendime diyorum bazen, hep sezerzan olmam dedimde başıma mı gelecek acabaDoktor saçmalamış mı biraz?
Sizi şimdiden korkutup sezaryene mi yönlendirmeye çalışıyor acaba?
Çünkü bu haftalarda bebeğin ters olması normal. 32. Haftaya kadar bebek döner. Başı aşağı gelir buna doğum pozisyonu denir. 32. Haftadan sonra bebek büyüdüğü için dönmesi zorlaşır. Ama bu haftada içeride zaten hala bol bol dönebileceği alan var. Doğuma kadar o kaç kere döner.
Zaten ara ara hissediyorum döndüğünü yani daha küçük bencede daha çok pozisyon değiştirir ama ne bileyim doktor diyince aklıma takıldı öyle, bu arada asla sezeryan olmak istemiyorum kendi kendime diyorum bazen, hep sezerzan olmam dedimde başıma mı gelecek acaba![]()
Çok teşekkür ederimBu arada sezaryen de olabilirsiniz son anda türlü şey olabiliyor. Ben 37. Haftada yüksek ateş yüzünden acil sezaryene girmek zorund kalmıştım mesela. Ama önemli olan doktorun bunu keyfi yönlendirmemesi. Gerçekten gerekirse iyi ki sezaryen diye bir seçenek de var.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()