neden kendınıde bebegınıde rıske atıyorsunkı
benım bebegımde terstı makat kısmından dogdu ve normal dogum yaptım
hemde 7 aylık olmasına ragmen cok zor oldu ve dıkıslerım var
bebegını tehlıkeye atma bunca zaman karnında tasımıssın sımdı normal dogum ıcın herseyden vazgecme derım ben
benimde bir tavsiyem var ben 3 tane dogum yaptim 3 tersti ilki hic donmedi makat gelisiydi o dogumumu turkiyede yaptim doktorum bana hic sormadi bile ikincisi son ayinda dondu ama doktorum bana bazi hareketler verdi onlari yaptim yemeklerden once secdeye yatar gibi basinizi yere koyuyorsunuz biraz oyle bekledikten sonra sag tarafa yatip oyle bekliyosunuz tekrar secde hareketi ve sol tarafa yatip biraz bekliyosunuz ben bu hareketleri yaptim donmustu.ama yinede sezeryanla dogdu ilki sezeryan oldugu icin.3.son ayinda bu hareketleri yaptim donmustu ucakla tr gelesiye kadar tekrar donmus artik bende ugrasmadim sezeryandan kacisim yoktu.ben normal dogum yapmayi cok isterdim.anneligin her annini yasamak isterdim olmadi.insallah bebeginiz doner.
Canım üzerinden baya geçmiş ama sag ve sol tarafa secde pozisyonundan kalkıp mi yattım yoksa secde pozisyonundan mı direk mi yattin?benimde bir tavsiyem var ben 3 tane dogum yaptim 3 tersti ilki hic donmedi makat gelisiydi o dogumumu turkiyede yaptim doktorum bana hic sormadi bile ikincisi son ayinda dondu ama doktorum bana bazi hareketler verdi onlari yaptim yemeklerden once secdeye yatar gibi basinizi yere koyuyorsunuz biraz oyle bekledikten sonra sag tarafa yatip oyle bekliyosunuz tekrar secde hareketi ve sol tarafa yatip biraz bekliyosunuz ben bu hareketleri yaptim donmustu.ama yinede sezeryanla dogdu ilki sezeryan oldugu icin.3.son ayinda bu hareketleri yaptim donmustu ucakla tr gelesiye kadar tekrar donmus artik bende ugrasmadim sezeryandan kacisim yoktu.ben normal dogum yapmayi cok isterdim.anneligin her annini yasamak isterdim olmadi.insallah bebeginiz doner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?