Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebegimin tirnak makasi paketinden pasli cikti sukurler olsun ki tam kesecekken esim farketti.ilgili firmaya urunun incelenmesi ve tarafima surecle ilgili bilgi verilmesi icin geri gonderdim ve yaptiklari tek sey urunun yenisini gondermek oldu.Tetanoz aşilari olmayan bebeklerimize bu tip urunleri kullanirken lutfen cok dikkat edelim yoksa Allah korusun telafisi olmayan durumlarla karsi karsiya kalabiliriz.Ustelik aldigim marka piyasada oldukca satan buyuk bir firma.Nasil olur da bu kadar vurdumduymaz olurlar inanin anlayamiyorum devletin bebek urunlerinde denetimi artirmasi sart diye dusunuyorum..
Bilgi paylasimi icin tesekkurler, aslinda tetanoza en guzel onlem hamileligin son trimester'inda anneye tetanoz asisi vurulmasi.
Bu sayede hem anne,hemde bebek tetanoz asisi olmus oluyor.