• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşımdan büyük gösteriyorum

Saç modeli -kesimi, cilt alt tonuna uygun giyinmek ve kilo. Bu üçü insanı rezilde eder vezir de . Yıllardır saçımı uzatmaya çalışıyorum sonunda uzadı ama no ben küt sarı saç kadınıyım mesela uzun saç bende Kezban gibi duruyor bence . Bunlara dikkat ettiniz mi mesela ?
Ben de uzun saçı kendime yakıştıramıyorum hatta 6 ay önce saçımı kestirdiğimde çevremde herkes bana kısa saçın daha çok yakıştığını auramı değiştirdiğini söyledi

Konunuzu okuyunca Aklıma , Kızarmış Yeşil Domatesler filmindeki
“Yaşlı olmak için çok gencim, genç olmak için çok yaşlıyım.”
repliği geldi.

Kilo başta en büyük etken oluyor da ,
düşük göz kapağı, marionette çizgileri , kaz ayağı kırışıklıkların dan herhangi biri yaşından ileride gidiyorsa diğer kısımlarınızın önüne geçip yaşınızı ileri gösterir

Hiçbiri yoksa muhtemelen giyim tarzından kaynaklı

İyi geceler
Artık bir kaç gündür iyice kafaya takmaya başladım bu durumu.
Ben 40 yaşıma yeni girdim tesettürlü ve balık etliyim. 166 boy 73 kg yum.15 yaşında ve 9 yaşında cocuklarim var.
Kilodanmidir nedir her gören abla diyor, bende karsimdakinin benden büyük oldugunu anlıyorum ama kadınlar kendinin küçük gozuktugunu mu zannediyor yada ego tatmini mi nedir anlamadim, bir insanın yaşını bilmeden direk abla diye atlıyorlar. Ve genelde bu kadınlar çok küçük bebekli insanlar. Buyuk çocuğum var diyemi öyle yani catlayacam artık 🫣 kızlar.
Dun birine dedimki artık, sen kaç yaşındasın? benimle aynı yastaymıs, ve güldü böyle uyuz uyuz, ayy abla dedim diyemi sordun dedi. Yok merak ettim dedim. Diyemedim sende 40 gozukuyosun diye. Neyse nikah buyugusun sonuçta dedi.

Kilo vermeyi planlıyorum. Başka napsam şu yuzume de şu olgunluğu kaldirsam kızlar.
bol su icip, yuzunuzu cilt bakimi ile iyi nemlendirirseniz biraz daha toparlanabilirsiniz belki. Bana gore konu kilo ile alakali degil cunku kilo verdiginizde yuzunuz de cokecek. Ben bir de NAD diye bir vitamin buldum. Aslinda seyma subasindan duydum :D Asiri toparladi cildimi. Bol su icin ve nemlendirin.
Belki de giyim tarzinizdan oyle gozukuyordur.

bol su icip, yuzunuzu cilt bakimi ile iyi nemlendirirseniz biraz daha toparlanabilirsiniz belki. Bana gore konu kilo ile alakali degil cunku kilo verdiginizde yuzunuz de cokecek. Ben bir de NAD diye bir vitamin buldum. Aslinda seyma subasindan duydum :D Asiri toparladi cildimi. Bol su icin ve nemlendirin.
Belki de giyim tarzinizdan oyle gozukuyordur.
NAD' ı Ayşegül Çoruhlu da çok öneriyor. Ne kadardır kullanıyorsunuz? Ne gibi faydasını gördünüz?

Geçen hafta hastanede doktor bekliyoruz bir kadın, abla cocugunuzun neyi var diye sordum. Çocuğu da 5 ya da 6 yaslarindaydi tesetturlu bir hanımdi. Döndüm eşime dedim ay bu kadın benimle yaşıt ya ben 35 im oda taş çatlasın 38 filandir niye abla diyorumki esimde sen farkında değilsin herkese abla diyorsun diyor parka gidiyoruz belki benle yasitlar ay herkese abla diyesim geliyor neden bilmiyorum kendimi hala küçük mü görüyorum diye sorguladım yani bende 35 im artik bana da teyze filan diyor cocuklar garibime gidiyor ben biraz minyon biseyim ondan mı yoksa orta yasliligi icsellestirememdemmi kaynaklı bilemedim. Karşı komşumuz var 39 yasinda en büyük cocuugu unv sınavına giriyor hayır boyu posu da var kadının maşallah açık bir hanım. Abla diyemıyorum az kalsın abla diyecektim yaşını öğrendim isimle hitap ettigimdede bir garip icim oluyor ay anlayamadım ya neden böyle

Not : konu sahibi belki benim gibi olanlar vardır ondan abla diyorlardir

NAD' ı Ayşegül Çoruhlu da çok öneriyor. Ne kadardır kullanıyorsunuz? Ne gibi faydasını gördünüz?
cildim inanilmaz parliyor ve ufak tefek kirisikliklarim toparlandi. Alnim cok kotuydu benim simdi o kadar kotu degil. Tabikide mucize beklemiyorum ama ben kullanmaya devam ederim.

İyi geceler
Artık bir kaç gündür iyice kafaya takmaya başladım bu durumu.
Ben 40 yaşıma yeni girdim tesettürlü ve balık etliyim. 166 boy 73 kg yum.15 yaşında ve 9 yaşında cocuklarim var.
Kilodanmidir nedir her gören abla diyor, bende karsimdakinin benden büyük oldugunu anlıyorum ama kadınlar kendinin küçük gozuktugunu mu zannediyor yada ego tatmini mi nedir anlamadim, bir insanın yaşını bilmeden direk abla diye atlıyorlar. Ve genelde bu kadınlar çok küçük bebekli insanlar. Buyuk çocuğum var diyemi öyle yani catlayacam artık 🫣 kızlar.
Dun birine dedimki artık, sen kaç yaşındasın? benimle aynı yastaymıs, ve güldü böyle uyuz uyuz, ayy abla dedim diyemi sordun dedi. Yok merak ettim dedim. Diyemedim sende 40 gozukuyosun diye. Neyse nikah buyugusun sonuçta dedi.

Kilo vermeyi planlıyorum. Başka napsam şu yuzume de şu olgunluğu kaldirsam kızlar.
Şahsen birine abla demem için en az onbeş yaş falan büyük olması lazım. Bu abla deme merakını da ben anlamıyorum yani.
Ek olarak kilo cidden yaş katıyor. Verebilirseniz vermeniz iyi olur kendinizi iyi hissedersiniz. Giyiminizi de biraz gençlestirin o da etkiliyor. Ama bunlar kendinizi iyi hissedin diye. Yoksa o kadın patavatsızmış. Ne demek nikah büyüğüsün saçma sapan konusmuş.

Back
X