Bebek turaç misafir geldi 🥰

Shusui

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
2.772
8.407
358
Mersin
Merhabalar. Evcil değil ama çiftliğe minicik bir turaç geldi. Teyzemin arasından koşmuş baya. Aldık eve geldik. Annesi yok ortada,ya bir şey yedi yada vurdular. Minik kucakta uyuyor, bırakınca bağırıyor,o kadar tatlı ki ağlayacağım Nasıl beslememiz gerekiyor? Sağlık sıkıntısı yok gibi.

Eklentiler

• 20200805_130548.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 62
Veterineri aradık,balkona koyun bağırsın biraz,annesi duyar dedi. Yarım saat balkonda kaldı hemen annenin sesini duyduk. Aşağı tarlaya indirdik. Annesi baya geldi yaklaştı, nerdeyse bulacak Belki aynı şeyi yaşayan olursa diye yazıyorum,çok uzak mesafeden duyuyormuş anne yavruyu. Ara ara bakıyoruz 15-20 dakikaya bulacak anne

Güncelleme yapayım; anne bu minik bebişi buldu. Hatta bize güvendi herhalde çiftliğin hemen önündeki araziye yerleşti. Evde kediler var, çok yaklaşmıyor ama özellikle sabah sesini duyuyoruz. Teyzem kalan pilavı makarnayı falan yakına döküyor. Yavrular yer diye. Tabi bin tane kuş ve börtü böcekten kalırsa. Elime aldığım an uyuyan minik kuş annesine kavuştu diye o kadar mutluyum ki anlatamam

Ayy civciv sandım ilk gördüğümde, hiç duymadığım bir kuş ama ne tatlı şey maaşallah turacını yiyim onun. Nooldu son durum acaba?

Ayy civciv sandım ilk gördüğümde, hiç duymadığım bir kuş ama ne tatlı şey maaşallah turacını yiyim onun. Nooldu son durum acaba?
Annesi çok uzakta bile olsa duyuyormuş. Evin yanına tarlaya bıraktık. Balkondan izledik. Annesi geldi buldu Arka tarafta mera var ,oraya yerleştiler. Başka yavrular da var. Bizimkiler makarna ,pilav falan artarsa veriyorlar . Orada takılıyorlar , sabahları ve gün batımı duyuyoruz ötüşlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…