Bebek tuzlanırmı?

Ben yapmayı düşünüyorum kısmetse :-) sonuçta yeni doğan çocukları denizde de yıkıyorlar bir çok ülkede. Zararı olduğunu düşünmüyorum. Tuza yatırılmıyor sonuçta. Teri de ömür boyu kokmayacağından değil ama hoşluk olur :-) bizi de tuzlamışlar.

Ben yapmayı düşünüyorum kısmetse :-) sonuçta yeni doğan çocukları denizde de yıkıyorlar bir çok ülkede. Zararı olduğunu düşünmüyorum. Tuza yatırılmıyor sonuçta. Teri de ömür boyu kokmayacağından değil ama hoşluk olur :-) bizi de tuzlamışlar.
Sen bilirsin canım :) BN boyle bısı ılkkdx duyduğum için tuhaf karsıladım

Bncede zaten bebeklerin cildi cok hassahassas oluyo. Bı bebek nasıl tuza katılır aklım almıyor
Annem bizi küçükken tuzlamis bende tuzladim.tuzlamak derken öyle bebeği tuza basmak değil :) koca bir kova suya bir çimdik tuz atılıyor ;)
Tabi ki hurafe bunlar ama bizde hiç kokmayiz nedense :)))

Bebek tuzlamak eskiden en cok ani bebek olumune sebep olan durummus. Biranda o kadar cok tuz alan bebegin aniden tansiyonu yukseliyormus ve sonu olum tabiki. Iyiki ki tuzlamamissiniz. Bende tuzlamadim.

ben kızımı tuzladım yani tuzlamak derken bebeğin cildine tuz sürulmuyor yıkandığı suya az bir tuz atılıyor o kadar yani denize girmiş gibi düşünün ki sudaki tuz miktarı denizdekinden az

Kızlar benı çok kızdıran bı konu var eşimle çatısıyoruz bu yuzden. Ben oglumu (8 aylık )hergun yıkamama ragmen terledıgı an teri cok kötü kokuyo eşime söylediğimde tuzlasaydık boyle olmazdı dio .Bu tuzlama meselesini nerden öğrendi bılmıyorum. Sız bebeğinizi tuzladınızmı.

tuzlandigi icin ölen bebek biliyorum

yani yaz ayinda oldugu icin cok asiri tahris etmis tuz ve fark ettiklerinde isnisten gecmis bebek dayanamamis

Annesi de eşimi bayağı tuzlamıs hatta tuzda beklettim falan diyor :) ve eşim asla ama asla kokmaz maşallah ayağı falan da bu zamana kadar denk gelmedim

Back
X