• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek uyurken bağırıyorlar

dusmansavar

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
24
Puanlar
3
3gündür diş çıkarmaya mı çalışıyor anlamadık 5 aylık bebeğim ağlıyor canı yanıp uyumuyor. Haliyle ben de sürünüyorum. Bayram ziyareti diye eşimin kız kardeşi eşiyle bize geldi. Sabahtan bebek uyumamış gece de zaten ben uyumadım yorgunum ama otururken anneleri de geldi. Şimdi eşimin annesi üstte otıruyor. Kızıyla bir anda bir konuda tartışıp sesleri yükseldi. Beynime kan gitti başim ses kaldırmıyor susun bağırmayın dedim biraz fevri şwkilde. Vay anam sen kimsin dersin diye kaynansm bana yükseldi. Bende ona biraz laf yaptım. ana kız küsüp abisine şikayet etmiş. Ben bu bebeği tek büyütüyorum kimsem yok. Eşim bile öyle destek fazla olmuyor işe gidiyorum diyip çıkıyor işin içinden. Eşim sadece ayıp ettin dedi. Ailevi bağların zayıf senin ondan böylesin diyor. Çok mu abarttım

Ne çektiğini sen bilirsin, aile bagiyla da alakasi yok, kavga etmek isteyen gidip kendi evinde etsin, sonra laf yiyince kimsenin zoruna gitmesin.

Siz annelik içgüdüsüyle bağırmışsınız. Lohusalık, çok normal. Düşüncesiz olan onlar. Normalde utanmaları lazımdı. Ayıp eden siz değilsiniz. Boşverin, küsen küssün ağlayarak günlüğüne yazsın.
Zor uyuyan bebeğimi uyutunca odaya terlikle giren ve terliği takılıp ses yapan, bebeği uyandıran eşime "senin terliğini s.kiyim" demişliğim var. Senin ağzın iyice bozuldu, terbiyesiz demişti o da. 😂
Çok normal bence, lohusayken ejderhaya dönüşebiliyoruz. Dert etmeyin bunları. Bebeğinize ve kendinize odaklanın.

Diş sancıları olabilir bağırarak ağlayarak uyanıyorsa. Damaklarını rahatlatacak bir şeyler verebilirsiniz uyumadan yarım saat önce. Doğal olan diş granülleri, diş topları var. Damaklarına bakın gündüz şişmiş mi diye. Diş kaşıyıcılar gündüz rahatlatır, sulu olanları dolapta soğutup verebilirsiniz eline. Soğuk bayağı iyi geliyor.

Siz annelik içgüdüsüyle bağırmışsınız. Lohusalık, çok normal. Düşüncesiz olan onlar. Normalde utanmaları lazımdı. Ayıp eden siz değilsiniz. Boşverin, küsen küssün ağlayarak günlüğüne yazsın.
Zor uyuyan bebeğimi uyutunca odaya terlikle giren ve terliği takılıp ses yapan, bebeği uyandıran eşime "senin terliğini s.kiyim" demişliğim var. Senin ağzın iyice bozuldu, terbiyesiz demişti o da. 😂
Çok normal bence, lohusayken ejderhaya dönüşebiliyoruz. Dert etmeyin bunları. Bebeğinize ve kendinize odaklanın.

Diş sancıları olabilir bağırarak ağlayarak uyanıyorsa. Damaklarını rahatlatacak bir şeyler verebilirsiniz uyumadan yarım saat önce. Doğal olan diş granülleri, diş topları var. Damaklarına bakın gündüz şişmiş mi diye. Diş kaşıyıcılar gündüz rahatlatır, sulu olanları dolapta soğutup verebilirsiniz eline. Soğuk bayağı iyi gelir
Bende baya bozdum ağzı bebekten sonra. Yoruluyoruz tabi
Teşekkür ederim. Soğuk kaşıyıcı verince iğreniyor öğürüyor gibi yapıyor. Jel aldık küçük küçük sürüyorum şimdilik iyi gibi. Diş topuna bakıcam

Abartmak mı az bile yapmışsın. Hele ki diş çıkaran Bi bebeğin var desteğin de yok. Defolup gitsinler terbiyesizler anlayışsız insanlar bide seni şikayet etmişler. Eşin de seni savunacağına ayıp etti diyorsa Bi gece ona bırak bakalım bebeği bakabilecek mi sanmam

Abartmak mı az bile yapmışsın. Hele ki diş çıkaran Bi bebeğin var desteğin de yok. Defolup gitsinler terbiyesizler anlayışsız insanlar bide seni şikayet etmişler. Eşin de seni savunacağına ayıp etti diyorsa Bi gece ona bırak bakalım bebeği bakabilecek mi sanmam
Bakamıyor da zaten. Ne bileyim kız kardeşi biz de bebek büyüttük abarttı falan demiş. Yani herkes bunlara pozitif olmalı demek ki. Bence de haklıyım ya

Ne çektiğini sen bilirsin. Bana da dediler biz de büyüttük diye dedim sizin ler çocuklarınızı domates yetiştir gibi büyümüşsünüz sustular 😀 gengigel aldım ben çok iyi geldi dişe tavsiye ederim

bebekli evden baska bir yer bulamadılar mı ya tartışmak için. bence abartmadınız. hiç de geri adım atmayın. aile bağıyla ne ilgisi var ki?

Bakamıyor da zaten. Ne bileyim kız kardeşi biz de bebek büyüttük abarttı falan demiş. Yani herkes bunlara pozitif olmalı demek ki. Bence de haklıyım ya
Benim bebeğim herkesten kıymetli, onlar bebeklerini ihtiyaçlarını önemsemeden büyütmüşlerse bu onların sorunu diyip geçin. Biz de bebek büyüttük ne ya? Karnını doyur, altını değiştir, at oraya yatsın şeklinde büyütmüşler bir de bilmiş bilmiş konuşuyorlar.

bebekli evden baska bir yer bulamadılar mı ya tartışmak için. bence abartmadınız. hiç de geri adım atmayın. aile bağıyla ne ilgisi var ki?
İşte aile ortamı görmemişim ki anam babam sağ sükür ama ondan bu tarz şeylerde fazla fevri tepkili oluyormuşum. Bunlar embesil olduğu için kendilerini normal sanıyorlar

Eşinize bebeğin de insan olduğunu, diş sancıları, büyüme sancıları çektiğini, derdini anlatacak yaşta olmadığını, rahatsız edilmemesinin onun da en doğal hakkı olduğunu ve adına aile denilen kurumda beşikteki bebeğe de önem verilmesi, onun ihtiyaçlarının ilk sırada giderilmesi gerektiğini anlatın. Belli ki ailesi, ailenin ne olduğunu öğretmemiş. Kök ailesini evrendeki tek aile sanıyor.
Kendisi diş ağrısıyla günlerce doğru dürüst uyuyamasa ve uyuduğu an birileri bağırıp çağırıp uyandırsa normal böyle şeyler, aile böyle bir şey mi diyecekmiş?

Back
X