Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Ayyy Allah aşkına zaten doğum sonrası vücutta ne kadar sorun varsa dökülüyor . Bende hematom oldum doğumda popomun içte dikiş vardı afedersin düşmüştür çoktan ama kabızlık yaşadım şimdi ölüyorum o dikiş yeri tekrar tekrar aşınıyor

Reactions: Jou
Sordum dün sanırım yeterli bebek sayisini toplayamamis. Aşi yok gibi birşey söylemedi hiç. 60günlükle 90gün arası süresi var dedi bakalim o süre icinde cağiracakmis
Hadi bakalım inş ya bnde stres oldum . Büyük kızımda hiç böyle bi sıkıntı olmamıştı

Güya doğumdan sonra vucut kendini yeniliyo diyolar bizde çürüğe çıktık. Ay sorma o kabızlığı bende yaşadım halada yaşıyorum dikiş yerlerim acıyodu yırtılcak gibiydi

Hadi bakalım inş ya bnde stres oldum . Büyük kızımda hiç böyle bi sıkıntı olmamıştı
Bebeğimm senmiydin ya saglikocaginda ası yaptıramayann 3ayın sonuna kadar zaman varmış cano için rahat etsin verem aşısı

Güya doğumdan sonra vucut kendini yeniliyo diyolar bizde çürüğe çıktık. Ay sorma o kabızlığı bende yaşadım halada yaşıyorum dikiş yerlerim acıyodu yırtılcak gibiydi
Ne yenilemesi kim uyduruyor onu

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…