Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden çıkartsınlar ki anlamadım.kızlar merhaba
adetime 3 gün var ama bugün test yaptığımda çift çizgi çıktı. yani muhtemelen hamileyim. işe gireli kasımda 1 yıl olacak beni işten çıkarırlar mı acaba
yok çalıştırıyorda 1 senelik elmanım ya korkuyorum. birde burdan bir arkadaş inşallah çıkarmazlar dedi içim rahat değil o yüzdenNeden çıkartsınlar ki anlamadım.
Hamile olunca çalıştırmıyor mu şirket?
Eğer hamileliğin düzgün sorunsuz geçerse, işini yapmanda bir sakınca göremiyorum ben.yok çalıştırıyorda 1 senelik elmanım ya korkuyorum. birde burdan bir arkadaş inşallah çıkarmazlar dedi içim rahat değil o yüzden
ilk hamileliğim sorunsuz geçmişti bunu bilemiyorum yaş 36 :) departman asistanıyım yerime mutlaka birini alırlar diye düşünüyorum.Eğer hamileliğin düzgün sorunsuz geçerse, işini yapmanda bir sakınca göremiyorum ben.
Hamilelik zaten 9 ay sürüyor, paşa gibi doğum izninide kullanırsın..
Hangi departmanda çalışıyorsun?
Yani seni idare edebilecek biri olur mu doğum izninde falan?
kurumsal bir firma bir holdingteyim hamileliğimi raporla İK ya bildirmem lazım.ben olsam kimseye söylemem belli olana kadar
seni çıkarmasalar bile hemen eleman aramaya başlayabilirler
Yaş 36 hmmm bilemedim şimdiilk hamileliğim sorunsuz geçmişti bunu bilemiyorum yaş 36 :) departman asistanıyım yerime mutlaka birini alırlar diye düşünüyorum.
bu gerekçeden dolayı çıkaramazlar, en azından çıkarmamaları lazım..kızlar merhaba
adetime 3 gün var ama bugün test yaptığımda çift çizgi çıktı. yani muhtemelen hamileyim. işe gireli kasımda 1 yıl olacak beni işten çıkarırlar mı acaba
kesinlikle çıkarmazlar yasal olarak...eğer çıkarırlarsa hakkını savun.çok sevindim darısı benim başıma.bende dün test yaptın negatifkızlar merhaba
departman asistanıyımbu gerekçeden dolayı çıkaramazlar, en azından çıkarmamaları lazım..
Hangi pozisyondasın?
amin darısı isteyen herkezin başına..kesinlikle çıkarmazlar yasal olarak...eğer çıkarırlarsa hakkını savun.çok sevindim darısı benim başıma.bende dün test yaptın negatifbugün adet olmam lazım bakalım inşallah test hatalıdır..
allah razı olsun. burada ki arkadaşım 3 aya kadar söyleme 3 aya kadar çıkarma hakları var dedi ama bilemedim.hamile kişiyi işten çıkaramazlar..
yani hamilelik sebebiyle..
anında işe iade davası açabilirsin.
hayırlı olsun bu arada :)
süresiz sözleşmemSimdilik cikartmazlar ama kontratiniz süresiz degilse bittiginde cikarta bilirler...![]()
allah razı olsun. burada ki arkadaşım 3 aya kadar söyleme 3 aya kadar çıkarma hakları var dedi ama bilemedim.
çok sağollll :)yoo asla çıkaramazlar..
kurumsal bir yerse özellikle önem verir zaten buna..
çünkü işe iade davası açarsın ve sanırım 4 maaş kadar tazminatla işe geri almak zorunda seni.
hamilelik asla bir işten çıkarma sebebi değildir.
hatta performans düşüklüğünü bile bahane edemezler bu süreçte işten çıkarmak için.
ben olsam 3 aya kadar söylemezdim ama işten çıkarırlar mı diye değil, nazar değmesin diye :)
O zaman cikartamazlar haklariniz var, yasal dogum izni falan kullanip yine baslarsiniz... Hele bi belli olsun Hamilelik o zaman tam anlamiyla arastirirsiniz...süresiz sözleşmem
Gebelikten dolayı çıkartılırsan , tazminat davası açarsın .kızlar merhaba