Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah teşekkür ederim2 gün sonra tekrar kan verin değeriniz düzenli artarsa hiçbir sorun yoktur hayırlı olsun![]()
Bugün baktırdım 240 çıkmış nasıl sizce bilginiz vwrmi2 gün sonra tekrar kan verin değeriniz düzenli artarsa hiçbir sorun yoktur hayırlı olsun![]()
Amin insallah hepimizinde sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin AllahMerhaba. Artışı gayet güzel iki katı artmış. Hamilesiniz. Size tavsiyem değeriniz 1000 üzerine çıkana kadar belirli aralıklarla kan verip takip edin. Baktınız artış gayet güzel devam ediyor doktorunuz ile görüşün kese ve bebek için size yardımcı olacaktırşu an için hamilesiniz. Umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.
Şu an için hamilesiniz hemen doktora gidin diyemiyorum çünkü henüz değer düşük olduğu için (yani yeni hamile olduğunuz için) ultrasonda bebek ve kesesi gözükmeyebilir. Bu yüzden kendinizi akışa bırakıp 1-2 hafta sonra doktora gidin derim. Yoksa boşuna gitmiş olursunuz doktorda size 10 gün sonra tekrar gel demekten başka bir şey yapmaz :)Amin insallah hepimizinde sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah![]()
Evet bayram sonrası gidicem insallahMerhaba. Artışı gayet güzel iki katı artmış. Hamilesiniz. Size tavsiyem değeriniz 1000 üzerine çıkana kadar belirli aralıklarla kan verip takip edin. Baktınız artış gayet güzel devam ediyor doktorunuz ile görüşün kese ve bebek için size yardımcı olacaktırşu an için hamilesiniz. Umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.
Şu an için hamilesiniz hemen doktora gidin diyemiyorum çünkü henüz değer düşük olduğu için (yani yeni hamile olduğunuz için) ultrasonda bebek ve kesesi gözükmeyebilir. Bu yüzden kendinizi akışa bırakıp 1-2 hafta sonra doktora gidin derim. Yoksa boşuna gitmiş olursunuz doktorda size 10 gün sonra tekrar gel demekten başka bir şey yapmaz :)
Gayet güzel hayırlı olsunBugün baktırdım 240 çıkmış nasıl sizce bilginiz vwrmi
210 gördükten kaç gün sonra gittinizGayet güzel hayırlı olsun![]()
benim 210 çıkınca doktor tekrar kan vermene gerek yok demişti ama içiniz rahat edecekse 1 defa daha verebilirsiniz
5 haftalıkken de kadın doğum doktoruna gitmiştim
Son adet tarihime göre 6. Haftada gittim, ultrasonda 5 haftalık çıkmıştı210 gördükten kaç gün sonra gittiniz