Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Garanti olsun diye dedi galiba bilmiyorum ki bende her sey yolunda tam haftasında demese acaba geride mi kaldı dicem de o da değilmiş gene bana beklemeler anlaşılan :)canım biz gördük 6 haftada kalp atışı da vardı sen de yeni girmişsin 6.haftaya 20 gün geç gibi ama
Bende ortalama sizin gibi olucam sanırım :) olsun yeterki orda olsun onu beklemek bile cok güzel :)Benim de beş buçuk haftalıktı kese bile görünmedi. Bi şey var ama çok küçük 7mm,tam belli değil ne olduğu dedi.6+3te kese göründü.kalp atışı da var gibi dedi.8.haftada gittiğimde ancak bebeği görebildik. Bu dönemde beklemek çok zor. Umarım en yakın zamanda görürsünüz : ) .
Bende ortalama sizin gibi olucam sanırım :) olsun yeterki orda olsun onu beklemek bile cok güzel :)
Kızlarr ben 5+4 haftalık hamileyim bugün doktora gittim kese olması gereken yerde olması gereken boyutta dedi fakat bebek görünmedi siz kaçıncı haftanızda gördünüz bebeğinizi 20 gün sonra kalp atısını dinlemeye çağırdı anlamadım bu doktorun dediğinden
Çok teşekkür ederim sizde hala doğum yapmadıysanız hayırlı bir gebelik dilerim :)5+3 te kese 6+3te bebek ve kalp atışı görüldü. 20 gün sonra demesinin sebebi kesinleştirmek içindir. Hayırlı olsun =)
Cnm daha cok kucul gorulmez . Gecen gun bir arkadasimda hileydi doktor ayni senin gibi dedi hatta hic umudum yok kalbi de durmus olabilir dedi arkadasima kurtaj yapalim dedi ama arkadasim bekledi baska doktora gitti ve kalp atisini duydu 10 gun sonra. O yizden olabiliyor oyle seyler cok kucuk oldugu icin bebegi goremeyebiliyorlar .Kızlarr ben 5+4 haftalık hamileyim bugün doktora gittim kese olması gereken yerde olması gereken boyutta dedi fakat bebek görünmedi siz kaçıncı haftanızda gördünüz bebeğinizi 20 gün sonra kalp atısını dinlemeye çağırdı anlamadım bu doktorun dediğinden
Çok teşekkür ederim sizde hala doğum yapmadıysanız hayırlı bir gebelik dilerim :)
Normal bence çağırdığı zamanKızlarr ben 5+4 haftalık hamileyim bugün doktora gittim kese olması gereken yerde olması gereken boyutta dedi fakat bebek görünmedi siz kaçıncı haftanızda gördünüz bebeğinizi 20 gün sonra kalp atısını dinlemeye çağırdı anlamadım bu doktorun dediğinden
Olmaz mı keseyi görünce biraz rahatladm ama simdi bebek var mı kalp atısını duyucak mıyım tedirginliği varBENDe 6 haftalık hamileyim yeni görensin hamileliği keseyide bebeğinde aynı gün gördük çok şükür bebekte kalp atışında daha çok cılızmış haftaya tam duyarız sesi doktor inşallah sağlıkla ilerler benim gibi tedirginmisiniz ?
Cnm kalp atışı karindan mi duyuldu vajinal yolla mi.eğer karindan ise sıkışmak gerekiyor mu5+3 te kese 6+3te bebek ve kalp atışı görüldü. 20 gün sonra demesinin sebebi kesinleştirmek içindir. Hayırlı olsun =)
Merhaba arkadaşlar. Hepinize sevgilerrr :) Uzun zamandan beri bu siteyi takip edip yazılarınızı okuyorum. ve yeni üye olmaya karar verdim. :) 1.5 yıllık hamileyim ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Ama durum şöyle son adet tarihim 31ocak. Normal sartlarda 1 Martta olmam gerekiyordu. Fakat olmadım. Birkaç gün geçince kan testi yaptım sonuc negatifti. Üzelerek ve hayal kırıklığıyla eve döndüm üstüne bi de güzel adet söktürücü içtim. ona ragmen olmayınca aklım karıştı.. bu neydi böyle.. evde gebelik testi yaptım sonuc pozitif cıkınca sok gecirdim. hemen hastaneye gidip kan testi yaptığımda BHcg almış başını gitmişşşş :) Çok mutlu oldum.. Hemen bi doktor kontrolü.. Fakat doktor 3.haftalık gebe olduğumu söyledi. Henüz cok yeni olduğu için kese felan hiçirşey yok tabi. Hormon testi istedi verdim tüm değerlerim iyi çok şükür... bi sıkıntı yok.. Fakat benim Sat 31 ocak olmasına ragmen nasıl 3 haftalık gebe oluyorum. İçimde sürekli bi sıkıntı düşük yapacakmışım gibi bir his..Anlayamıyorum bu durumu . Tamamen pskolojık mı yada daha kese&bebek görünmediği için fazla mı kuruntu yapıyorum.
![]()