Bebek ya da bebeklerim

Lorentz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
2.058
3.442
83
İlk bebeğimi 30 haftalıkken kaybettim. Şimdi yeniden gebelik planlıyorum. Birazdan embriyo transferine gireceğim. Anne olmak istiyorum. Bebeğimi kucağıma sağ salim almak istiyorum. Büyük kaygılar var ama ayni şeyleri yasama ihtimalim %20. Hayırlısıyla olsun. Rabbim emeklerimi karşılıksız bırakmasın.

Ben güçlü bir kadınım. Başarabilirim . Ben anne olabilirimmm. Bebeğimi emzirmek istiyorum. En büyük hayalim bu. Çünkü kızım kuvezdeyken sütümu kusmuştu. Çok üzülmüştüm. Makinelerle vermişlerdi sütü...

Seviyorum sizi

Hayırlısı olsun hakkınızda... Allah, sizinle olsun...

İnşallah canım benim Rabbim seni cennetinde melek kızına kavuştursun bu dünyada da dogacak meleklerini doya doya koklamayi emzirmeyi nasip etsin

Allah hayırlı ve sağlıklı bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin bizde burdan güzel haberlerinizi alalim inşAllah

Allah her şeyin hayırlısını bilir ve ona göre verir. Umarım bebeğinizde, cennetteki kızınızın kokusunu alırsınız.

Canım hayırlısı olsun inşallah. Tez zamanda güzel haberler verirsin inşallah.

Konuyu açtığımı bile unutmuşum. Kimyasal gebelik yaşadım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…