Örgü bebek yeleklerim nasıl olmuş

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

zehra26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
660
0
96
42
[aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
jhgff.jpg

çok güze olmuş ellerne sağık resimler biraz daha büyük çıksaymı iyi olurmuş

hepsi birbirinden güzel ellerine sağlık... üstten üçüncü olan önü dönerek gelen pembe beyazı bana tarif edebilirmisin acaba.. ilmek sayıları ve yapılışıfalan.. bende yapmak istiyorum da... şimdiden teşekkürler...

elerine sağlık arkadaşım hepside çok şeker olmuşlar :)

hepsi birbirinden güzel ellerine sağlık... üstten üçüncü olan önü dönerek gelen pembe beyazı bana tarif edebilirmisin acaba.. ilmek sayıları ve yapılışıfalan.. bende yapmak istiyorum da... şimdiden teşekkürler...

teşekür ederim beğenmene sevindim..nasıl yaptığımı elimden geldiği kadar anlatmaya çalışırım çünkü şuan elimde yok hediye yapmıştım onun için.........

60 ilmekle başladım...haroşe örüyorsun..20.sıraya gelince 2 yandanda 2 ilmek kesiliyor...sonra kol oyuntusu kadar örüyorsun....

önlerinide kesmeden 20 sıra örmüştükya
onun sayısına göre ayırıyorsun...mesala 15 sıra örmüşsen 15 ayırıyorsun...iki taraftan 20 ilmeği ayırıp kalanı yaka yapıyoruz.....

sonra önlerini ayrı ayrı örüp yanlardan dikiyoruz.

kusura bakma anca bukadar anlatabildim.pek anlatma yeteneğim yok inşallah anlarsın..

teşekür ederim beğenmene sevindim..nasıl yaptığımı elimden geldiği kadar anlatmaya çalışırım çünkü şuan elimde yok hediye yapmıştım onun için.........

60 ilmekle başladım...haroşe örüyorsun..20.sıraya gelince 2 yandanda 2 ilmek kesiliyor...sonra kol oyuntusu kadar örüyorsun....

önlerinide kesmeden 20 sıra örmüştükya
onun sayısına göre ayırıyorsun...mesala 15 sıra örmüşsen 15 ayırıyorsun...iki taraftan 20 ilmeği ayırıp kalanı yaka yapıyoruz.....

sonra önlerini ayrı ayrı örüp yanlardan dikiyoruz.

kusura bakma anca bukadar anlatabildim.pek anlatma yeteneğim yok inşallah anlarsın..

canım sen bu modeli parça parça yapıp nasıl birleştirdin anlamadım benim bildiğim bu model tek parça çıkar. birde benim bildiğimi anlatayım :utangac:

my.php

Boleroya 52 ilmekle arka kısmından başlanır haroşa örgü olarak 50 sıra oluncaya kadar ördülur (tersli düzlü 100 sıra oluyor).

18 ilmek sağ ön için örüp şişte beklet 16 ilmek yaka için kes kalan 18 ilmeğide sol taraf için örmeye başlıyoruz.

pembe renkle 3 sıra haroşa yapıp beyaz ipe geçiyoruz ve 6 sıra düz örüyoruz.

Koltuk kısmındaki yuvarlaklığı oluşturmak için 4 ilmeği 3 sırada bir olmak üzere hep haroşa olarak örüyoruz.

9 adt düz beyaz örgü oluştukdan sonra en son 3 üç sıra pembe haroşayıda yapıp ilmekleri kesiyoruz.Diğer tarafıda aynı ölçülerle örüyoruz.kenarınada tığ oyası yaparak yelek boleromuzu bitiriyoruz.

tek parça örülüyor benimkiside anlatırken yanlış anlatmış plabilirim..dikişi bir yanları birleştirirken var

bacım bısey dıcem ama ınanmıcaksın ben aynısını sana ypıcam :))) hıc yapma bence sen

Back
X