• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek yemek düzeni

Pinkbulll

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
44
Puanlar
8
Merhaba kızlar bebeğim 14-15 aylık sizler bu aylarda emzirme ve mamayı nasıl veriyorsunuz. Günde kaç öğün yemek veriyorsunuz. Bebeğim iştahsız olduğu için ben bu düzeni bir türlü tutturamadım. Mama ve yemek saatlerimiz düzenli fakat iştahsızlıktan dolayı yeme düzenimiz olamadı

13 aylık bir bebeğim var sabah kahvaltı yapıyor daha sonra meyve veriyorum öğlen çorba köfte ne yerse yiyor uyuyor uyandığı zaman yoğurt meyve yiyor akşam saati bizimle beraber yiyor yerse meyve diyor doktor devam sütü verme dedi verirsen de 1 su bardağını geçmesin dedi uykuya geçmeden devam sütü istiyor içip uyuyor bizim bu şekilde ama tabi bir günü bir güne uymuyor mesela sadece dün tarhana çorbası ve meyve ile durdu akşama kadar akşam bulgur ve fasulye dedi az bir Şey diş çıkartıyor pek iştah yok

önce yenek veriyordum sonra hemen peşine meme teklif ediyordum. yani yemekten önce meme yok. bir de gece ve gündüz uykusuna gecerlen meme veriyordum. 15.ayda da kestim komple memeyi.

önce yenek veriyordum sonra hemen peşine meme teklif ediyordum. yani yemekten önce meme yok. bir de gece ve gündüz uykusuna gecerlen meme veriyordum. 15.ayda da kestim komple memeyi.
Bende önce yemek veriyorum fakat günde 3 kere mama veriyorum uyku önceleri veriyorum acaba mamayı fazlamı veriyorum. Ama mamayı bayağı azaltmıştım iştahı açılır belki diye ama bu sefer mamada hiç içmedi 3 gün denedim işe yaramadı bezleri bile kuru çıktı. Mamayı azaltiyim yemek yesin olayı olmadı

Back
X