Bebek yokkkk

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.328
248
Kızlar dün hastaneye gittim 6+6 günlük hamileyim. Kese göründü ama bebek görünmedi kalp atışını da duymadık. Haftaya tekrar bakalım dedi. Sizce bi sorun var mı. Normal mi. Çok korkuyorum. Lütfen acil cevap bekliyorummm

Canim cok yeni daha . cok hemde . iki hafta icinde her sey belli olur merak etme. Hayirli olur ins

Geçen hafta başka bi doktora gittim. O bi sorun olduğunu söylemedi. 5+6 günlüktü ama özel hastaneydi. Bi fark var mı sizce

Kızlarrr

Hayir hicbir fark yok. Ozelde de cikar devlette de cikar. Eger saglikli bir hamilelikse 7 de ya da 8. haftada kalp atisini duyabilirsin.

Zaten önce kese oluşuyor sonra bebiş. Kalp atışı 8. Hayçftadan sonra duyuluyor. Hatta bir arkadaşımın ki 10 haftalıkken duyuldu. Panik yapma vardır bence. İnternetten de okursan daha iyi anlarsın.

Hiç panik yapma. Benim de 6+5 de bebek görünmedi sadece kese vardı. Ozele gittim hemen vajinal baktılar ve bebegi gördük, kalp atışını da duyduk. İki hafta içinde sen de duyarsın. Geç döllenme olduysa 10.haftaya kadar beklemelisin.

vajinal baktir mutlaka gorunur..

8. haftada duyarsınız, daha çok küçük, endiselenmeyin. Annelik sabır işi. O şimdi en güvenli yerde. Sabırla bekleyin. İçinizi ferah tutun. Bir de doktorunuza güvenin.

Kızlar dün hastaneye gittim 6+6 günlük hamileyim. Kese göründü ama bebek görünmedi kalp atışını da duymadık. Haftaya tekrar bakalım dedi. Sizce bi sorun var mı. Normal mi. Çok korkuyorum. Lütfen acil cevap bekliyorummm
Benim de 6+1 de ne kese ne kalp atışı görülmüştü. Sonra 6+4 de başka bir hastaneye gittim. İkisi de devlet hastanesi. 6+4 de hem kese görüldü hem de kalp atışı duyuldu. Ultrason cihazının kalitesiyle ilgili bence.

Canım hic merak etme bi sorun yok.. Bir kere doktorlar kaç haftalık olduğunu adet tarihinden itibaren sayıyor yani senin son adet tarihin 10 kasim sa ondan itibaren sayıyor ama senin o gün hamile kalman imkansız adetliyken ilişki yaşamayacağı na gore belkide sen ortalarında kaldın o ayin direk hemen başında hamile kalmadin.. Belkide senin bebegin şuan 5 haftalık falan ki 6 +6 da olsa normal bu durum benim 8 haftalık gi bebek görülmedi dediler 9 haftalıkken hem bebek hem kalp atışı görüldü yani henüz daha çok erken emin ol ama büyük ihtimal haftaya bebeğini görürler bi sonraki hafta kalp atışını duyarsın :) hic canini sıkma

Back
X