Doğuma Hazırlık Bebek zıbını

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben park yatak aldım da içine yatak ne olyucak arkadaşlarrrr :(
ben yun yatak ıstıyorum ama (sert olmacak şekılde dıkılecek)

ya arkadaşlar bu park yataklara da ortapedik yatak oluyor mu ? bılgınız vardır sızın ama yun yatak da duşunuyorum ama kararsızlık da yok değil kendım için olsa ne olursa olsun derım ama bebış olunca konu ince elıyıp sık dokumak zorunda kalıyorum

ya arkadaşlar bu park yataklara da ortapedik yatak oluyor mu ? bılgınız vardır sızın ama yun yatak da duşunuyorum ama kararsızlık da yok değil kendım için olsa ne olursa olsun derım ama bebış olunca konu ince elıyıp sık dokumak zorunda kalıyorum

yün yatak yazın terletmezmi,bebekler için özel yataklar var zaten,ben onlardan kullanıyorum

Son düzenleme:
Bende yun yatakta yatıyorum bıldığım kadarıyla en sağlıklı yatak yun yatak ama karasızda kalmadım değil

dün battanıyeler geldı 1 tanesı polarmış çok uzuldum ama onu nevresımle kaplayıp kullanıcam sanırım bebışıme dokunmasın dıye

bende sana katılıyorum park yatak cidden rahatlık!

park yatak adlım arkadaşım ama kokusu bıraz rahatsız edıyo onun için erken aldım kı kullanılana kadar kokusu kalmaısn dıye hemen kurduk havalanıyor:)
bu arada bebek kıyafetlerınıd de makınede 15 dakıka 30derecede sabun rendesını sulandıp yıkadım :)

Park yatakların kendi yatakları var e-bebekten bakabilirsiniz ..
Sallanır olma , 2 katınıda kullanabilme , alt katını fermuarla açma vs vs gibi özellikleri var ..
Park yatak alıcaksınız aynı yerden yarı ortapedik ( biraz sert biraz yumuşak olduğun ) yatağını , nevresim ve uyku setinide aynı yerden alın derim ..
Ben de şuan park yatak araştırmasındayım ..
Bebebğime yapacağım oda yatak odama çoooook uzak ..
Mobilya alsam onu nasıl taşıyayım oturma odasına yatak odasına vs vs ..
Park yatak mantıklı geldi o yüzden .

zıbın dediğiniz bu yandan bağlananlar mı yoksa alttan çıtçıtlı bodyler mi?, o yandan bağlanan iç zıbın 2-3 tane var fazla kullanılmıyor dediler almadım ama 10 tane kadar belki daha fazla alttan çıtçıtlı body ve atleti var, yeter heralde.. ilk aylar için yaz bebeğiyse özellikle o bodyler hem atlet hem üst body gibi kullanıldığından, hem de bebek terlediğinden çok alın dedi arkadaşlarım hep..

bebeğim çok gazlı çok uykusuz olmazsa erkenden odasına geçirmeyi düşünüyorum odası hazır ve hemen yatak odamın bitişiğinde, en fazla 5-6 ay aynı odada kalırız sonra odasına.. o yüzden sepet tarzı bişey olacak yanımızdaki, park yataktan vazgeçtim çünkü yatak odamız o kadar küçük ki park yataklar da çok büyük yer kaplıyor geçecek yer kalmıyor malesef.

Ben park yatak almıştım hiç sevmedim zaten şimdide yatmıyor boşuna almışız.Beşiği sallarken çok ses çıkartıp uyandırıyor bez kısımları çarpıyor birbirine haşır huşur ede ede çok ses çıkıyor.

zıbın dediğiniz bu yandan bağlananlar mı yoksa alttan çıtçıtlı bodyler mi?, o yandan bağlanan iç zıbın 2-3 tane var fazla kullanılmıyor dediler almadım ama 10 tane kadar belki daha fazla alttan çıtçıtlı body ve atleti var, yeter heralde.. ilk aylar için yaz bebeğiyse özellikle o bodyler hem atlet hem üst body gibi kullanıldığından, hem de bebek terlediğinden çok alın dedi arkadaşlarım hep..

bebeğim çok gazlı çok uykusuz olmazsa erkenden odasına geçirmeyi düşünüyorum odası hazır ve hemen yatak odamın bitişiğinde, en fazla 5-6 ay aynı odada kalırız sonra odasına.. o yüzden sepet tarzı bişey olacak yanımızdaki, park yataktan vazgeçtim çünkü yatak odamız o kadar küçük ki park yataklar da çok büyük yer kaplıyor geçecek yer kalmıyor malesef.

zıbın yandan bağlananlar canım ben 6 ad aldım hatta sabunu eritip makıneye koyacak şekılde sıvılaştırdım onunla yıkadım ütülemek için kaldırdım ütülüycem ne olur ne olmaz bebek göbeği düşmediği için mikrop kapmasını istemem

ben park yatak almıştım hiç sevmedim zaten şimdide yatmıyor boşuna almışız.beşiği sallarken çok ses çıkartıp uyandırıyor bez kısımları çarpıyor birbirine haşır huşur ede ede çok ses çıkıyor.

oo ben aldım ama denemedım bakalım olmazsa bız de değiştircez

ilkten bende park yatak alıcaktım. ama görünüş acısından içime hiç sinmedi.
zaten yerimizde müsait değil, ayrı oda yapamıyoruz, ben yatak odama aldım mobilyasını; ikeadan cok hoş bi karyola aldık..
sade beyaz bişey. park yataklar incik cincik duruyo bilmiyorum hiç içime sinmedi..

ilkten bende park yatak alıcaktım. ama görünüş acısından içime hiç sinmedi.
zaten yerimizde müsait değil, ayrı oda yapamıyoruz, ben yatak odama aldım mobilyasını; ikeadan cok hoş bi karyola aldık..
sade beyaz bişey. park yataklar incik cincik duruyo bilmiyorum hiç içime sinmedi..

beni endışelendıren sallarken park yatağın ses çıkarıp bebeği uyandırması yoksa şeklı o kadar kötu gelmedı gözume

Back
X