Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya arkadaşlar bu park yataklara da ortapedik yatak oluyor mu ? bılgınız vardır sızın ama yun yatak da duşunuyorum ama kararsızlık da yok değil kendım için olsa ne olursa olsun derım ama bebış olunca konu ince elıyıp sık dokumak zorunda kalıyorum
yaz bebeği olcağı için bi kaç tane daha alabilrsin ama almasanda olur yani bencekaryola mı düşünüyosun park yatakmı ? park yatak çok büyük rahatlık bence
bende sana katılıyorum park yatak cidden rahatlık!
zıbın dediğiniz bu yandan bağlananlar mı yoksa alttan çıtçıtlı bodyler mi?, o yandan bağlanan iç zıbın 2-3 tane var fazla kullanılmıyor dediler almadım ama 10 tane kadar belki daha fazla alttan çıtçıtlı body ve atleti var, yeter heralde.. ilk aylar için yaz bebeğiyse özellikle o bodyler hem atlet hem üst body gibi kullanıldığından, hem de bebek terlediğinden çok alın dedi arkadaşlarım hep..
bebeğim çok gazlı çok uykusuz olmazsa erkenden odasına geçirmeyi düşünüyorum odası hazır ve hemen yatak odamın bitişiğinde, en fazla 5-6 ay aynı odada kalırız sonra odasına.. o yüzden sepet tarzı bişey olacak yanımızdaki, park yataktan vazgeçtim çünkü yatak odamız o kadar küçük ki park yataklar da çok büyük yer kaplıyor geçecek yer kalmıyor malesef.
ben park yatak almıştım hiç sevmedim zaten şimdide yatmıyor boşuna almışız.beşiği sallarken çok ses çıkartıp uyandırıyor bez kısımları çarpıyor birbirine haşır huşur ede ede çok ses çıkıyor.
ilkten bende park yatak alıcaktım. ama görünüş acısından içime hiç sinmedi.
zaten yerimizde müsait değil, ayrı oda yapamıyoruz, ben yatak odama aldım mobilyasını; ikeadan cok hoş bi karyola aldık..
sade beyaz bişey. park yataklar incik cincik duruyo bilmiyorum hiç içime sinmedi..