bence şimdiden ikramlık birşeyler hazırlayıp buzluğa at...ya da gelene kahve yapıp yanına kuru pasta gibi birşeyler çıkartabilirsin...çay olayına bence hiç girme oturma süreleri artar...eğerki uzaktan gelecekler varsa ona göre bakarsın...mademki ilk 1 hafta annen yanında kalacak bence yatak odasından hiç çıkma bebişinle yat...odaya sandalye falanda koymayın...gelen görüp çıkar...annen misafirlerle ilgilenir...annen gidincede biri gelince bebeğini başka bir odada yatır...aynı şekil misafir görüp gider başka odaya...ağlayınca ya da emdirmek istediğinde sen bebeğin odasına git misafir yanına getirme yalnız kalırlar falan diyede düşünme hiç...biraz abrttığımı düşünenler olabilir...benim yeğenim gelen gidenden mikrop kaptığı için hastalanmıştı...o yüzden ben korkuma yukarıda yazdıklarımı uyguladım...ve kesinlikle kimseye öptürmedim...benimkinin alerjisi vardı o yüzden öpülünce yara gibi olurdu yavrumun yüzü...anlamayanlara güzellikle kaç kere söyledim baktım dinlemiyorlar en sonunda kusura bakmayın ama ben bile öpmüyorum kokluyorum,siz bir anlık öpeceksiniz diye ben yavruma o acıyı yaşatamam dediğim için çok eleştirildim,biliyorum...ama kimsenin ne dediği umrumda değil insanlara ne yaparsan yap yaranamıyorsun dört dörtlükte olsan konuşacak birşeyler buluyorlar o yüzden bebişimin sağlığı herşeyden önemli benim içn...Allah yavrunu hayırlısıyla kucağına alamayı nasip etsin...doğumdanda hiç korkma ne oldu şimdi ne olacak derken bir hayal gibi gelip geçiyor...