Bebek

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.342
398
Merhaba kızlar regl den sonra hemen hamile kalınır mı Yumurtlama günümü anlıyorum bol yumurta akı gibi akıntı kasıklarına da ağrı şuan regl yeni bitti çalışmalara başladık sizce yumurtlama günü dışında ihtimal yüksek mı birde eşim ilk defa içime boşaldı aşırı canım yandı sanki yakıcı birşey döktüler hemen yıkadım sabunla uzun süre normal mi bu

Merhaba kızlar regl den sonra hemen hamile kalınır mı Yumurtlama günümü anlıyorum bol yumurta akı gibi akıntı kasıklarına da ağrı şuan regl yeni bitti çalışmalara başladık sizce yumurtlama günü dışında ihtimal yüksek mı birde eşim ilk defa içime boşaldı aşırı canım yandı sanki yakıcı birşey döktüler hemen yıkadım sabunla uzun süre normal mi bu
adet bitiminde gun asiri iliski olursa yumurtlama gununu kacirmazsn.ve hemen kalkip yikama en az yarim saat yat ondna sonra kalkip dus alabilrsn.insalalh tez vakitte duyarsin guzel haberi.

Acıdan dayanamayıp yıkadım sizce normal mi yeni doktora gittim bir sorun çıkmadı ama yanma hiç normal değildi
adet bitiminde gun asiri iliski olursa yumurtlama gununu kacirmazsn.ve hemen kalkip yikama en az yarim saat yat ondna sonra kalkip dus alabilrsn.insalalh tez vakitte duyarsin guzel haberi.

Acıdan dayanamayıp yıkadım sizce normal mi yeni doktora gittim bir sorun çıkmadı ama yanma hiç normal değildi
o yanmaya kasinti surekli idrara cikma eklenirse baska bi dr a daha git.enfeksiyon olablr.evlenince enfeksiyon cogaliyo ayaklarni usutmemeye calis

Vajinanızı sabunla yıkamanız çok yanlış bir daha yapmamalısınız inşallah da en kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberler alırsınız

her kadının yumurtlama dönemı farklıdır adetın10. gunu ıtıbarı ıle yumurtlama baslıyor

Sakın sabunla yikamayin, yararlı bakterileri de yok ediyorsunuz.asidik dengesini bozuyorsunuz o bölgenin.sabunu bırak içine kadar su tutmaniz yani vajinal duş bile çok yanlış.mantar enfeksiyon ve rahim ağzı yarası oluşur bi süre sonra.

Back
X