Bebek.

Atandiginiz zaman belli bir sure izniniz olacak. Atanmadan cocugunuz olursa istediginiz kadar bakar ise baslarsiniz. Bence bu avantaj.

Calisan anne cocugun yaninda degilmidir sence? Ve katiliyorum konu sahibi özeldede calisabilir, en azindan atanana kadar.
Ben daha önce burda demistim, evet hem kadin hem erkek zaman zaman calismayabilir. Bu cocuk icin olabilir, bu isten bikmaktan dolayi olabilir. ANCAK temelde daha önce dedigim gibi her birey kendi geciminden sorumlu olmasi lazim. Kocaya yada es'e daima güvenilmez. En basit bir araba kazasi, bir hastalik, isten atilma,..bir aileyi sarsabilir.

Ha bu arada diyorsunuz ya bale dersi felan 2-3 yil sonrasi oluyor artik diye. Iste o 2-3 yil sonra is bulunmayabilir. Yani her isveren gidip yillardir calismayan, deneyimsiz olan insanlara bayilmiyor.

Sonuçta puanın belli. Hamile de olsan atanırsın hamilelik mülakatta bir dezavantaj mı oluşturur diye düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…