Bebek

Bebek planlı yapılmalı. Nasibiyle gelir diyenlere inanmıyorum açıkçası. Hayatınızı maddi manevi yoluna koymadan bebek düşünmemeli çiftler. Daha bir senedir evliymişsiniz o da çok erken, kaç yıldır tanışıyor olduğunuz önemli değil evlilik flörtten çok farklı bir durum. Benim şahsi fikrim birkaç sene daha beklemeniz yönünde

Elbette bunda haklısınız. Allah kötü ile karşılaştırmasın ama eşim arkadaşımdı sonrasında sevgililik vs derken epey de zor süreçlerden geçtik ama nikahtan önce sonra diye ayıracak olsam adam nikahtan sonra olumlu yönde değişti. Tabi bu bir kıstas değil ama bir an önce atamamız olursa ayaklarım yere basa basa bebek bekleyeceğim inşallah

Bebek kararı verilir mi yoksa nasipse olur mu?

1 yılı geçti evliliğim, eşimle de 12 yıldır tanışıyoruz. Merhametli bir adam. Baba olur mu, çok iyi olur. Eve şimdi bile yardımcı eminim o zaman çok daha destek olur.

Gel gör ki ben iyi bir anne olabilir miyim?

Kpssye girdim, eski puanlarımızla bir atamamız daha var ona da başvuracağım eğer olursa o kadar rahatlayacağız maddi manevi her türlü.

Şartların iyice olgunlaşmasını mı beklemeliyiz, borcumuz kışa bitecek inşallah.
Bir de 30dan önce anne olmak istiyorum.

Ama kararsızım. Bir ikizler burcu anne olmak için bile mi kararsız kalır bilemiyorum.
Demek ki biraz daha vakti var.

İyi bir puanın varsa atanacağını düşünüyorsan bekle ama eğer atanamayacağını düşünüyorsan boşuna zaman kaybetme bence çocuk 30 dan önce olursa daha iyi çünkü sabrın ve tahammül seviyen gençken daha yüksek olur enerjin de olur. Kaç çocuk yapacağına ve kişi için en doğru zamanın ne olduğuna sadece kadın karar verebilir.

Şöyle ki geçtiğimiz yılların puanı ile bir mülakat olacak Aralık ayında.
Bu sene girdiğimiz sınavın sonucu gelecek hafta açıklanacak ama olmayacak gibi bir puan gelirse yeniden ders çalışmaya başlayacağım. Atanacağımdan kesin emin olsam beklemem sanırım bebeği istiyorum diye daha rahat söylerim kendime

Bebek kararı verilir mi yoksa nasipse olur mu?

1 yılı geçti evliliğim, eşimle de 12 yıldır tanışıyoruz. Merhametli bir adam. Baba olur mu, çok iyi olur. Eve şimdi bile yardımcı eminim o zaman çok daha destek olur.

Gel gör ki ben iyi bir anne olabilir miyim?

Kpssye girdim, eski puanlarımızla bir atamamız daha var ona da başvuracağım eğer olursa o kadar rahatlayacağız maddi manevi her türlü.

Şartların iyice olgunlaşmasını mı beklemeliyiz, borcumuz kışa bitecek inşallah.
Bir de 30dan önce anne olmak istiyorum.

Ama kararsızım. Bir ikizler burcu anne olmak için bile mi kararsız kalır bilemiyorum.
bence atanmayı bekleyin henüz 1 yıl olmuş zaten evliliğiniz.görümcemin kızı evli 5. yılında atandı mezuniyetinin ama hamile şu an ve okula başladı 3 hafta sürecek mazeret iznine ayrılacak .o yıllarca atanmadığı için mecbur bebek yapacaktı öğrencilerinin öğretmensiz kalmasında hiçç suçu yok.ama siz daha çok gençsiniz 1 yıl daha bekleyin derimm.sevdiğim üyelerdensiniz umarım atanırsınız mutlu haberi de buradan verirsiniz

bence atanmayı bekleyin henüz 1 yıl olmuş zaten evliliğiniz.görümcemin kızı evli 5. yılında atandı mezuniyetinin ama hamile şu an ve okula başladı 3 hafta sürecek mazeret iznine ayrılacak .o yıllarca atanmadığı için mecbur bebek yapacaktı öğrencilerinin öğretmensiz kalmasında hiçç suçu yok.ama siz daha çok gençsiniz 1 yıl daha bekleyin derimm.sevdiğim üyelerdensiniz umarım atanırsınız mutlu haberi de buradan verirsiniz

Ah inşallah çok teşekkür ederim. (:

Sağlık sorununuz var.mi
Yaşınız kaç
Hormon testi vs baktiirn bence

Sağlık sorununuz var.mi
Yaşınız kaç
Hormon testi vs baktiirn bence

28 yaşındayım.
Hormon vs bir sıkıntım yok şimdilik.
Geçtiğimiz aylarda adet gecikmesi yaşadım uzunca bir süre, o yüzden acaba mı derken fikir olarak bebeğe eskisi kadar soğuk değilim. Bundan 3 ay önce ürküyordum.

28 yaşındayım.
Hormon vs bir sıkıntım yok şimdilik.
Geçtiğimiz aylarda adet gecikmesi yaşadım uzunca bir süre, o yüzden acaba mı derken fikir olarak bebeğe eskisi kadar soğuk değilim. Bundan 3 ay önce ürküyordum.
Hakkinizda hayırlısı olsun

Back
X