Bebek

sardunyalar3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
7
4
1
41
Sebeblerin sukut ettihi yerdeyim :((
Yeni evlendim ilk evliliğim Mayıs ayinda malesf stres vs yüzünden Ekim ayindan bu yana adet olamadim hormon testi yaptırdım FSH çok yüksek çıktı yumurtaların tüp bebek tedavisi için yetersiz dedi Dr çok ağladım yıkıldım nasıl toparlanacagim bilmiyorum yurt disinda yaşıyorum tr şanslı ülkemizin dr çok donanimli ağlamaktan bayilacaktim bu forumu yeni gördüm benim gibi olan varmı veya oldu mu acaba
Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıklı güzel yavrular nasip eylesin 🤲
Bundan sonrası
Rabbimin mucizesi olursa :(((

Yeni evlendim ilk evliliğim Mayıs ayinda malesf stres vs yüzünden Ekim ayindan bu yana adet olamadim hormon testi yaptırdım FSH çok yüksek çıktı yumurtaların tüp bebek tedavisi için yetersiz dedi Dr çok ağladım yıkıldım nasıl toparlanacagim bilmiyorum yurt disinda yaşıyorum tr şanslı ülkemizin dr çok donanimli ağlamaktan bayilacaktim bu forumu yeni gördüm benim gibi olan varmı veya oldu mu acaba
Bundan sonrası
Türkiye’ye gelip görüşme şansınız yok mu çok başarılı hastane ve doktorlar var

Bundan sonrası
Lütfen yıpratmayın kendinizi. İnşallah en kısa zamanda nasip olur 🤲🏻🧿🌸
Fsh ve amh kaç çıktı?
Türkiye ye gelme imkanınız yok mu? Tüp bebek tedavisine başlasanız.

Lütfen yıpratmayın kendinizi. İnşallah en kısa zamanda nasip olur 🤲🏻🧿🌸
Fsh ve amh kaç çıktı?
Türkiye ye gelme imkanınız yok mu? Tüp bebek tedavisine başlasanız.
Fhs 129 çıktı İstanbul'da bir ozel hastane ile görüştüm çok olumlu konuşmadı malesf 😔 ayrıntılı görmemiz gerekiyor dedi
Teşekkür ederim Rabbim isteyen dileyen tüm arkadaşlara nasip eylesin 🤲 içinde banada bundan sonrası mucize gibi birşey sanırım😔😔

Rabbim şifa versin inşallah canım 🙏🏻🍀🤍
Lütfen olumsuzluğa kapılma mucizelerin ne zaman geleceği inan belli olmuyor.. Yurt dışına göre Tr doktorları daha iyi dediğin gibi gelene kadar iyice araştır sonra gel konuş test vs yaparlar. Kucaklıyorum seni 🤍
Teşekkür ederim canım sağolasın 🌸 bu forumu yeni gördüm ne güzel herkes bilgi alışverişinde bulunuyor Rabbim işlerimizi niyetimizi rast getirsin kolaylaştırsin inlsh ümidim mucizelerde 🤲

Fhs 129 çıktı İstanbul'da bir ozel hastane ile görüştüm çok olumlu konuşmadı malesf 😔 ayrıntılı görmemiz gerekiyor dedi
Teşekkür ederim Rabbim isteyen dileyen tüm arkadaşlara nasip eylesin 🤲 içinde banada bundan sonrası mucize gibi birşey sanırım😔😔
Öncesinde iyi bir tüp bebek merkezi ile görüşün mutlaka ve istediği testler olabilir. Onları yaptırırsınız.
Aminnn 🤲🏻🤲🏻 🌟

Back
X