• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekde kusma problemi

balldg

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2024
18
3
6
25
Merhaba bebeğim doğduğundan beri kusan bir bebek bütün kontrolleri yapildi bişey çıkmadı. Ama her beslenme sonrası alti yedi kez kusuyor beş aylık hala aynı ayni durumu yasayan var mi ya da kusmasi ne zaman durdu sizde ?

Merhaba bebeğim doğduğundan beri kusan bir bebek bütün kontrolleri yapildi bişey çıkmadı. Ama her beslenme sonrası alti yedi kez kusuyor beş aylık hala aynı ayni durumu yasayan var mi ya da kusmasi ne zaman durdu sizde ?
Reflüsü mü var acaba?

Kontrol ettiler çıkmadı bişey az az vermeme ragmen her beslenme sonrasi on kere kusuyor kiyafet degismekten üstünü başını silmekten bezdim artik
Başka bi doktora gösterin benim bebeğim de yediği gibi hemen çıkarırdı doktorumuz reflü demişti hemen.Ona göre hareket etmiştik(mama kullanıyorsanız reflü maması anne sütü ise bebelac thickener ve bi kaç çeşit şurup vermişti.besledikten sonra 15 dk yatırmıyordum.kucağımdaydı karnına hiç dokunmazdım.Bi de yatırırken yatağını reflü yatağı şeklinde yapıyordum baş kısmı hafif daha yüksek)Bınlar benim tecrübem sizde nasıl olur bilemem amao kusmaların insanı ne kadar zorladığını bilirim.Dediğim gibi olmadı farklı doktorlara götürün

Back
X