Bebekde nötrofil düşüklüğü

sjjfjeuxj

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
13
1
16
24
Merhaba benim oğlum 9 aylık dün sağlık ocağında sağlık taraması için kan verdik kanında neun yani nötrofil değeri düşük çıktı çocuk doktoruna götürün dedi hatta direk randevuyu kendisi aldı böyle bir durum yaşayan var mı dışarıdan bakıldığında hiçbir sorunu yok gibi görünüyor

İlk 2 yıl bebek tahlillerinin normal olması çok zor zaten bazı değerler zamanla düzeliyor.
Sağlık ocağında verilen kanlarda da genelde bozukluk oluyor bekleme süresinden dolayı.
Hastanede tekrarlayın ama ben bir sorun olacağını hiç sanmıyorum 12. Ay tahlillerinde normale gelir

Bugün çocuk doktoruna gittik doktorumuz takip edelim dedi haftaya tekrar kan vereceğiz düşük çıkarsa araştıralım dedi beyaz kanı düşük olduğu için düşük çıkıyormuş yükselmezse araştırmaya gidecek

Anladım çok geçmiş olsun içinizi ferah tutun bir arkadaşımda yaşadı o durumu 6 ay düzenli tahlil verdiler 12. Ayında değerleri düzeldi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…