Bebekk

minnossumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
706
20
38
İstanbul
Arkadaslar bebek istiyorum ama olmuyor galiba dr gitmek istiyorum hangi bolume gitmem lazim yardmci olurmusunuz ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar bebek istiyorum ama olmuyor galiba dr gitmek istiyorum hangi bolume gitmem lazim yardmci olurmusunuz ?

Kadın doğum uzmanı,tabi bir tek sizin değil eşinizin de gitmesi gerek doktora.:34:

Berabermi gitmemiz lazim yani

Eşinizin de kontrol olması gerek,bir takım testler yaptırması gerek sorun siz de olmayabilir eşinizden de kaynaklı olabilir.

senin kadın doğuma,eşininde ürolojiye gitmesi gerek...gerisi doktorun işi.kadın doğum gerekirse infertiliteye yönlendiriyor..

Son düzenleme:
hayırlısı olsun.ne kadardır deniyorsun?korunmayı bırakalı ne kadar oldu?

Butun sorunlarimi anlatinca onlar ne yapicagina karar verir dimi ilk defa gidicem hc bilmiyorum

evet canım en sadece sanırım hamileyim demiştim ama önce gideceğin doktoru araştır ilgili mi iyi mi önceki hastalarına sor

evet canım en sadece sanırım hamileyim demiştim ama önce gideceğin doktoru araştır ilgili mi iyi mi önceki hastalarına sor

Ilk defa gidicem hc bilmiyorm.nasil bir doktor mhrs sitesine girdm.ordan randevu aldm ozelemi gitsem devletemi farkedermi ?

Ne kadar süre oldu canim gorunmen gereken dr.iyi bir jinekolog zaten o testler icin sizi yonlendirecektir umarim bir an once bebeginize kavusursunuz.

Back
X