- 14 Ekim 2016
- 7.141
- 48.190
- 548
Ben trabzon akcaabatta deniz kenarında oturuyorum. Maçka çok uzak bence ben pek sevmiyorum o tarafı ama istanbulda deprem korkusu ile duracagima kesinlikle mackaya yerleşirim.
Trabzon çok güvenli bi şehir. Gece istediğiniz saatte dışarda olabilirsiniz korkmanız gerekmez.
Erkenci bi şehir değil. Gece 12 de bile uzun sokak cıvıl cıvıldır. Insanları gezmeyi sever.
Haftasonu sabah kalkıp yaylaya çıkmak. Akşamüstü dönmek harika burda. Yaylalarımız heidinin köyünden geri değil.
Sahilde mavi tur var. Restoranlar gece yarilarına kadar açık. Aradığınız her şeyi bulursunuz.
Diğer yandan insanı biraz serttir doğası gereği. Ama alışırsınız. Eğlenirsiniz
Bu söylediklerim trabzon merkez için geçerli. Akcaabat merkeze 10 dakikalık mesafede. Maçka daha uzaktır.
Ben bir istanbul asiğiyim ama yaşamak için değil gezmek için.
Hakkınızda hayirlisi olsun
Trabzon çok güvenli bi şehir. Gece istediğiniz saatte dışarda olabilirsiniz korkmanız gerekmez.
Erkenci bi şehir değil. Gece 12 de bile uzun sokak cıvıl cıvıldır. Insanları gezmeyi sever.
Haftasonu sabah kalkıp yaylaya çıkmak. Akşamüstü dönmek harika burda. Yaylalarımız heidinin köyünden geri değil.
Sahilde mavi tur var. Restoranlar gece yarilarına kadar açık. Aradığınız her şeyi bulursunuz.
Diğer yandan insanı biraz serttir doğası gereği. Ama alışırsınız. Eğlenirsiniz
Bu söylediklerim trabzon merkez için geçerli. Akcaabat merkeze 10 dakikalık mesafede. Maçka daha uzaktır.
Ben bir istanbul asiğiyim ama yaşamak için değil gezmek için.
Hakkınızda hayirlisi olsun