Bebekle araba yolculuğu

sefaljin

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
165
64
298
Merhaba
4 aylık bebeğimle yalnız arabaya binemiyoruz. Beni görmeyince durmuyor. Ana kucakları malum yüzü koltuğa dönük şekilde monte ediliyor. Bebeğini arkaya atıp araba kullanan annelerden yardım ve taktik istiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebeğiyle yalnız araba kullanan yok mu?

yolculukta yanında götürebileceğin kımse yokmu

Ikizlerim var 10 aylık varsa bi yolu bende öğrenmek isterim çünkü işe gidiyorum onlarda kreşe ama ben kullanamıyorum

Ben bebeğim 2.5 aylıkken başladım yalnız araba kullanmaya ilk başlarda biraz huzursuz oldu ama sonra alıştı. Şimdi 9 aylık oto koltuğuna biniyor. Ama uykusunu almış ve tok olması lazım ben buna dikkat ediyorum. Yoksa ağlayabiliyor. Bence pes etmeyin önce kısa mesafelere gidin. Alışacaktır mutlaka

Ilk koyunca agliyordu mama arac hareket edince susuyordu tabi konusuyor birseyler anlatiyordum ben.hareket edince susmuyor mu bebegin?

Ikizlerim var 10 aylık varsa bi yolu bende öğrenmek isterim çünkü işe gidiyorum onlarda kreşe ama ben kullanamıyorum

Umarım buluruz bir çaresini :)

Her zaman birini bulamıyorum, biraz da alışsın istiyorum arkada yalnız kalmaua

dikkat edecen o zaman bebişin arkadayken seslencen ona ama daha çok küçükmüş melek

Ana kucaginin tutma sapina takilan sesli cingirak tipi oyuncaklar var onlardan alabilirsin.voyage fm de rahatlatici muzikler var o da ise yarar.
Benim cocuklar arabayi cok sevdigi icin problem yasamadim hic.

Bağırdım mı çok bağırıyor ve hiç bir şeyden ikna olmuyor. O arkada öyle ağlarken ben de direksiyonda rahat olamıyorum. Dediğiniz gibi kısa mesafe alıştırmaları yapmam lazım

Ilk koyunca agliyordu mama arac hareket edince susuyordu tabi konusuyor birseyler anlatiyordum ben.hareket edince susmuyor mu bebegin?

Yok maalesef bağırmaya bir başlarsa motor sesi falan susturmuyor benimkini. Bazen ben yanındayken bile durduramıyorum o derece :)

Ana kucaginin tutma sapina takilan sesli cingirak tipi oyuncaklar var onlardan alabilirsin.voyage fm de rahatlatici muzikler var o da ise yarar.
Benim cocuklar arabayi cok sevdigi icin problem yasamadim hic.

Oyuncağımız var, ne biçim bebek der misiniz bilmiyorum ama o bile etki etmiyor. Müziği deneyeceğim

Umarım buluruz bir çaresini :)

Canım bende o aylarda bazı sıkıntılar çektim tek sorun daha sıkıntılarını anlamıyor olmamız. Kesinlikle aç olmasın o zaman seni görünce ağlar bide ekstra aynalar var onun görüş açısına koyup seni görmesini sağlayabilirsin. Yanında sevdiği koltuğuna takabileceğin oyuncaklardan bulundur.

Oyuncağımız var, ne biçim bebek der misiniz bilmiyorum ama o bile etki etmiyor. Müziği deneyeceğim

Birde araç içi sıcak olduğu zaman benimkide ne tapsam susturamazdım. Kenara çekip sakinleşmesini beklerdim.zamanla alışır. Algıları açıldıkta etrafı seyrediyorlar merak etme

Inşallah biran önce birbirimizin dilinden anlarız. Depresyonun kıyılarında dolaşıyorum çünkü..

Birde araç içi sıcak olduğu zaman benimkide ne tapsam susturamazdım. Kenara çekip sakinleşmesini beklerdim.zamanla alışır. Algıları açıldıkta etrafı seyrediyorlar merak etme

Inşallah.. Biraz daha zamana ihtiyacımız var o zaman anladığım kadarıyla

Askolsun niye ne bicim bebek diyeyim.o da nev-i sahsina munhasir bir insan evladi.sevmeyebilir arabayi.guven duymuyordur,korkuyordur olabilir.simdi cok kucuk.biraz buyuyunce dunyadan tat almaya baslayinca inmek istemeyecek emin ol.
Benimkiler sever dedim bak aklma geldi.oglum neredeyse yasina kadar araba durunca isikta vs ciglik cigliga aglardi.araba kipirdadi mi tik yok.
Ah esek sipalari cok ugrastiriyorlar bi yahu..)

Ikimizin de mutlu olacağı şeyler yapacağımız günleri iple çekiyorum.. Anne olmak çok zormuş. Teşekkürler yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…