• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebekle ilgili sorum olarak lütfen...........

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
benım bebegım 7 aylık oldu.. ama daha benım annesı oldugumu bılmıyor gibi gelıyor herkesın kucagına gıdıyor.
bir yere bıraksam hıc aglamaz.. gunlerce kalır.. herkese guluyor..
normalmı sizce?
herkes ne guzel işte dıyor ama hıc guzel degıl moralım bozuk
benı ne zaman tanımaya baslayacak?

Canım hiç korkma bazı bebekler bölge olur ileride rahat edersin elbette senin annesi olduğunu biliyor kokundan tanır seni Bebegını güle güle büyüt

benim kzıımda aynı bölee ama ben çok mutluyum ne güzel işte yabancılık bilmiyor bi ortaama girdiginde ciyak ciyak aglayan bebekler gördüm ortama ve insanlara alışmakta güçlük çeken bebek daha zor bırak böyle olsun sen annesisin elbet seni ayırt ediyodur ama demek ki sıcakkanlı bir bebegin var mutlu olman lazım bence :3:

benım bebegım 7 aylık oldu.. ama daha benım annesı oldugumu bılmıyor gibi gelıyor herkesın kucagına gıdıyor.
normalmı sizce?

Benim kizim bir yasinda annesi oldugumu biliyo ama sallamiyo :)))

senin kizinin aylarinda tum bebekler ayni..kafayi takma yani :))))

normalmı sizce?

elbette normal ve sosyal bir bebeğiniz var...

canım benim cocugum yok ama etrafımda duyduguma göre erkek cocukları anneye cok baglı olurmus

kızlar ise daha farklı senin bebişin kız sanırım:)

Ya nasıl tatlı yazmışsın kıyamam:1:

O seni kokundan tanır, sesinden bile algılar. Sadece arkadaşların dediği gibi sosyal bi'çocuk olacak emin ol azcık büyüdüğünde şükredeceksin:9:

benim kızımda öyleydi pek yabancılık çekmez herkese giderdi şuan 18 aylık fazlasıyla azaldı bu durum ama yinede bazen yabancı insanlara gittiği oluyor o aylarda tam olarak bu benim annem bilincinde olmuyorlar tabii büyüdükçe sana olan düşkünlüğü artacak çünkü anneyi kaybetme korkusu oluşmaya başlıyor şimdi keyfini sür bir süre sonra gölge gibi sürekli peşinde olacak ve tuvalet kapısına dayanıp anneeee!! anneeee!! diye bağırıp yumruklamalarıda çok sürmüyor..

bebeğin şimdi küçük olduğu için ileride bu sosyalliğinin seni nasıl mutlu edeceğinin farkında değilsin :)
insanlarla anlaşabiliyor olması çok güzel birşey. seni tanımadığını düşünme, öyle de bir tanırlar ki :32:

benim kızım öyle koltuğa koy saatlerce dursun cinsinden değil de fazla yabancılık çekmeyen bir bebekti.
çok sakallı bıyıklı insanlar olmadıkça her insana giderdi.
şimdi 2 yaşında olacak yakında inş. hala cana yakın bir kız ama zamanla adam seçmeye başladı :D
canı isterse gider, istemezse safa yatar anlamıyormuş gibi bakar çağıranlara :1:

ama geçen bir olay yaşadım. çok dikkatli olmak gerektiğini bir kez daha aklıma kazıdım.
alışveriş yapıyoruz kayınvalidemle. kızım da yanımda.
kıyafet baktığımız yerde adam gel kız dedi elini uzattı
bizimki tuttu elinden hiç bana bakmadan bastı gidiyor.:53:
milletin hoşuna gitti 'aman ne cana yakın çocuk' diye ama benim hiç gitmedi:52:
eve geldim hemen eşime anlattım.
gözlerimizi dört değil on yirmi açmak lazım. Allah korusun!

benim kızımda öyleydi pek yabancılık çekmez herkese giderdi şuan 18 aylık fazlasıyla azaldı bu durum ama yinede bazen yabancı insanlara gittiği oluyor o aylarda tam olarak bu benim annem bilincinde olmuyorlar tabii büyüdükçe sana olan düşkünlüğü artacak çünkü anneyi kaybetme korkusu oluşmaya başlıyor şimdi keyfini sür bir süre sonra gölge gibi sürekli peşinde olacak ve tuvalet kapısına dayanıp anneeee!! anneeee!! diye bağırıp yumruklamalarıda çok sürmüyor..

kesinlikle katılıyorum :9: özelliklede tuvalet kapısının önüne aynı ya benim oğlumda suan 18 aylık aynı anlattığın gibi :9:

normalmı sizce?

bende anne değilim ama çevremden bilirim ne güzel bebeğin var cana yakın sürekli ağlasa mızıldasa iyimi zamanla olr mera etme

kesinlikle katılıyorum :9: özelliklede tuvalet kapısının önüne aynı ya benim oğlumda suan 18 aylık aynı anlattığın gibi :9:

:9: bu modeller böyle işte.. cümle aleme ilan ediyorlar anneleri tuvaleteee!! insan gülsünmü ağlasınmı bilemiyor bide evde kim varsa kapının önünden almaya çalışmaları falan of rezillik ya tuvalette bile rahat yok

:1::1::1:

konunu okurken gülümsedim.Oğlum şuan 2.5 yaşında.
13-14 aylık olana kadar herkeze gider, bi yere bırakıp gitsem beni hiç aramazdı.
Ben de hep hiç bana düşkün değil diye üzülüyordum.
Şuan ise durum tam tersi hiçbir yere bırakıp gidemiyorum.
Hangi odadaysam dibimden ayrılmaz.Wc ye bile rahat giremiyorum.
Ben hangi koltukta oturursam dibimde otururur.Ve şuan durum çok can sıkıcı bir hal oldu.
Bir işim olsa bırakamıyorum.
Bence hiç üzülme senin annesi oldugunun tabi ki farkında

boş yere dert ediyorsunuz..ne güzel işte...benim oğlum doğduğundan beri kuyruğumdan ayrılmaz :)
kimseye gitmezdi..bi kalabalığa girsek ağlar dururdu...boynuma bi yapışır bırakmazdı...
o yüzden hiç biyere gitmek istemezdim çünkü bunalırdım sıkı sıkı boynuma yapışmış bi çocukla oturulmuyor muhabbet edilmiyor kimseyle...
böylesi daha iyi inan..o bilir annesi olduğunu...ama rahat ve sosyal bi bebek demekki...şanslısın tadını çıkar...
acil biyere gitmen gerekse bile rahatca birine emanet edip gidebilirsin...
ben hayatta kimseye bırakamadım bu güne kadar....

benım oğlumda benı hiç sallamazdı 9 ay karnımdaydı sıpa sanki hiç tanışmıyoruz buyudukçe değişti ama acıksın susasın oyun istesin hemen buluyor benı gun içinde yanımda oynuyor durup durup gelip kolumu bacağımı nereyı bulursa öpüp sarılıyor kedi gibi sevdiriyo kendını artık dışardada kalabalıktada olsa oyuna falan dalsada mutlaka 10dk da bır yanıma geliyo gene gıdıyo zamanla gelişiyor bu duygular gittikçe düşkünleşiyor suan 1buçuk yaşında

keske benim kizimda oyle olsa.6 ayina girdi.biraktigim yerde en fazla 5dk durur oda mizmizlanarak.butun gun kucagimda is yapmam mumkun degil.ve sadece babasina gider benim kucagimdan.baska kim alsa kucagina katila katila aglar.cok sanslisin kiymetini bil.

selam

benim bebeğimde 8 aylık. başkasının kucağına gider hemen.
bazen işten eve gittiğimde hiç tepki vermiyor,canım cok sıkılıyor. sanki anneyi özlememiş gibi geliyor.
ben de babasıyla ilişkilerini kıskanıyorum, babasına ayrı bir gülüyor :27: yahu ben gece yarısı kalkıp seni besliyorum bana işve cilve yok ama :52::52:

cnm genelde bebekler o aylarda hep aynı oluyolar. çünkü daha o aylarda nesnelerin devamlı olduğu algısı içinde değiller. yani senin devamlı olduğunu tam algılayamıyor. yanındaysan varsın değilsen yoksun gibi yani. bu gelişimsel bişey. çok sorun yapılacak bişey değil bence. hem ne güzel sevimli bi bebek demekki...

Benim oğlumunda önceliği once baba, sonra bakıcı sonra ben. Bu duruma cok fazla üzülüyorum. Oğlum kilolu ben onu havalara atıp tutamıyorum zaten güçsüz biriyim. Onlar cok fazla o tip oyunlardan oynuyorlar. Ondan mı onları sevdi bilmiyorum. Bakıcısını annesi biliyor eminim. Yazarken kötü oldum:(

Back
X