Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 aylık bebek zaten kucakta gider, koltuk sayısı sorun değil bence..Malesef bayram tatili için memlekete otobüsle gideceğiz. 4 aylık bebegimiz var. Eşimle sadece 2 koltuk aldık kucakta gider mi bebeğim? Çok ağlayan bi bebek değil ama huysuzlanır mı? Emzirirken zor oluyor mu? Rezene ıhlamur çayı okudum nette deneyen var mı? Başka önerisi olan var mı? Çizgi film ya da oyuncaktan henüz anlamıyor ne yap cam bilmiyorum. Metro turizm ile gidicez
Doğru duzenleyetim.Kaç saatlik yol, uyku saatleri mi gece mi çıkacaksınız
O zaman bir ay daha geçecek 5 aylık cocuk hareketlenir 3 koltuk alma ihtimaliniz yokmu
2 saatlik yol geçer ama ?
4 aylık bebek zaten kucakta gider, koltuk sayısı sorun değil bence..
En ön koltuk (şoförün çaprazı) sizin için en rahat yer olur diye düşündüm.
Doğru, unuttum bir an...ön koltuklara çocuk almaları yasak, satmazlar
Malesef otobüs de dolu. Tam ara kapının karşısına aldık.15 saat.4 aylık bebek zaten kucakta gider, koltuk sayısı sorun değil bence..
Her molada çıkar hava alır bebeğin bakimini yaparsiniz, o da rahatlamış olur,
Yol kaç saat
Ayy tamammBol bol emzirip uyutman gerekiyor
Yan koltuk esinin olacagi icin rahatca emzorirsin saniyorum, yine de rahat edemem dersen emzirma onlugu veya muslin ortu al ustunu ortmek icin.
Otobusler hic belli olmuyor ya klimayi korukleyip buz gibi yapiyorlar ya da yakiyorlar. Her iki durum icin de yedek giysi al, bir de yelpaze gibi bisey.
Süre çok uzunmuş..Malesef otobüs de dolu. Tam ara kapının karşısına aldık.15 saat.
Çok sakindir. Ama sabrını hic zorlamadik. 15 saatMetro turizm mi?
Kaç saatlik yol?
Genelde sakin bir bebekse olabilir. Ama yol çok uzun değilse..
Yol baya uzunmuş canım.Malesef bayram tatili için memlekete otobüsle gideceğiz. 4 aylık bebegimiz var. Eşimle sadece 2 koltuk aldık kucakta gider mi bebeğim? Çok ağlayan bi bebek değil ama huysuzlanır mı? Emzirirken zor oluyor mu? Rezene ıhlamur çayı okudum nette deneyen var mı? Başka önerisi olan var mı? Çizgi film ya da oyuncaktan henüz anlamıyor ne yap cam bilmiyorum. Metro turizm ile gidicez
Yıl 15 saat
Akşam 8 de yola çıkacağız
Şu an 3 aylık yolculukta 4 aylık olucak
Ön koltuk yasak4 aylık bebek zaten kucakta gider, koltuk sayısı sorun değil bence..
Her molada çıkar hava alır bebeğin bakimini yaparsiniz, o da rahatlamış olur,
Yol kaç saat
Daha yeni yaptım 4 aylık bebekle otobüs yolculuğu. Giderken gece gittim, 1, 2 kez emdi sonra gece uykusuna geçti. Hiç sesi çıkmadı. Gelirken gündüz geldim ve biraz zor oldu. Sık uyudu sık uyandı. 5, 6 saatlik yoldu. Ama yine de tek başıma hallettim. 2koltuk aldım, kızımı puseti e koydum. Rahat oldu o şekilde.
Malesef otobüs de dolu. Tam ara kapının karşısına aldık.15 saat.