- 2 Ağustos 2013
- 38.652
- 130.708
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Evet yaaa valla gözümde büyüyor bide ben hep başladım 2. ünitede bıraktım. Aynı yerleri dinleyip duruyorum sonrası yokTarihte bitmek bilmiyo ya cok uzun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaaa valla gözümde büyüyor bide ben hep başladım 2. ünitede bıraktım. Aynı yerleri dinleyip duruyorum sonrası yokTarihte bitmek bilmiyo ya cok uzun
Yani sıkılıyorum ben ama yapacak bir şey yok maalesefKaç yıldır kendimi deneyim bi gireyim kpss belki bişeyler olur diyorum hiç denemedim, nasıl yapıyorsunuz oturup konu dinlerken sıkılmıyor musunuz? Sanki hayatım boyunca hiç ders çalışmamışım gibi unutmuşum çalışmayı![]()
Teşekkür ederim oreHayırlı olsun topic başarılar kızlar![]()
Sıkılıyorum bende 2 sene önce calısmayı denemistim cok zor kafam almıyodu. Simdi daha başlamadım. Ama kitap okurken bile akşam anlayamıyorum. O yüzden sabah beyin boşken çalışmayı düsünüyorum cocuklarda okula gidinceKaç yıldır kendimi deneyim bi gireyim kpss belki bişeyler olur diyorum hiç denemedim, nasıl yapıyorsunuz oturup konu dinlerken sıkılmıyor musunuz? Sanki hayatım boyunca hiç ders çalışmamışım gibi unutmuşum çalışmayı![]()
Ezberlemissindir artık atla orayıEvet yaaa valla gözümde büyüyor bide ben hep başladım 2. ünitede bıraktım. Aynı yerleri dinleyip duruyorum sonrası yokbi sefer azmettim inşallah olur
Amaaaan nerde yaSıkılıyorum bende 2 sene önce calısmayı denemistim cok zor kafam almıyodu. Simdi daha başlamadım. Ama kitap okurken bile akşam anlayamıyorum. O yüzden sabah beyin boşken çalışmayı düsünüyorum cocuklarda okula gidince
Ezberlemissindir artık atla orayı![]()
Benim arkadaşım da bunu önerdisweetgirlcandy @Gonulmeyvesi bu kitabı bitirip ondan sonra bunun videolarını izlemek daha iyi oluyomus. Arkadaşım almış kolaymış sorular baya temelden başlatıyomus bu kitap öyle hazırlıyormuş
Oo çok iyi inşallah sürekliliğimiz devam ederBen celal hocadan dinlemeye başlamıştım bir ay önce
Türk islam tarihine geçmiştim
Ordan devam ederim. Önceki konulardan soru çok gelmiyo zaten.
Önce tarih ve Türkçe paragraf sorularıyla başlayacağım.
Bi de matematik kitabına arada bakarım
Anlıyorum ama konusamıyorum gibi bişey oldu buAmaaaan nerde yaha anlatınca hatırlıyorum ama sorsan söyleyemem benim tarih seviyesi
![]()
Bende bilmiyorum ne durumdayım vallaBenim arkadaşım da bunu önerdi
Ne durumda olduğumu bilmediğim için bundan alıcam bende![]()
Ahahahah tam öyleAnlıyorum ama konusamıyorum gibi bişey oldu bu
Bende bilmiyorum ne durumdayım vallainsallah cok kötü degilizdir