• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Yolculuk

Kaç yıldır kendimi deneyim bi gireyim kpss belki bişeyler olur diyorum hiç denemedim, nasıl yapıyorsunuz oturup konu dinlerken sıkılmıyor musunuz? Sanki hayatım boyunca hiç ders çalışmamışım gibi unutmuşum çalışmayı 😵‍💫
Yani sıkılıyorum ben ama yapacak bir şey yok maalesef 😂 ama dün dedim biz nasıl okula gidip 6 ders dayanıyorduk😂 günlük 3 saat falan çalışmaya çalışıyorum videolarda o uzunlukta

1 kupa kahve

Kahvaltı

Yulaf bowl

Ara

Yarım simit
Kahve

Akşam

Balık
Salata
4 dilim ekmek

Ekmek baya kaçtı bugün 🙈

Kaç yıldır kendimi deneyim bi gireyim kpss belki bişeyler olur diyorum hiç denemedim, nasıl yapıyorsunuz oturup konu dinlerken sıkılmıyor musunuz? Sanki hayatım boyunca hiç ders çalışmamışım gibi unutmuşum çalışmayı 😵‍💫
Sıkılıyorum bende 2 sene önce calısmayı denemistim cok zor kafam almıyodu. Simdi daha başlamadım. Ama kitap okurken bile akşam anlayamıyorum. O yüzden sabah beyin boşken çalışmayı düsünüyorum cocuklarda okula gidince
Evet yaaa valla gözümde büyüyor bide ben hep başladım 2. ünitede bıraktım. Aynı yerleri dinleyip duruyorum sonrası yok 😂😂😂 bi sefer azmettim inşallah olur
Ezberlemissindir artık atla orayı😂

Sıkılıyorum bende 2 sene önce calısmayı denemistim cok zor kafam almıyodu. Simdi daha başlamadım. Ama kitap okurken bile akşam anlayamıyorum. O yüzden sabah beyin boşken çalışmayı düsünüyorum cocuklarda okula gidince

Ezberlemissindir artık atla orayı😂
Amaaaan nerde ya😂😂😂 ha anlatınca hatırlıyorum ama sorsan söyleyemem benim tarih seviyesi 😂😂😂

Ben celal hocadan dinlemeye başlamıştım bir ay önce
Türk islam tarihine geçmiştim
Ordan devam ederim. Önceki konulardan soru çok gelmiyo zaten.
Önce tarih ve Türkçe paragraf sorularıyla başlayacağım.
Bi de matematik kitabına arada bakarım

Ben celal hocadan dinlemeye başlamıştım bir ay önce
Türk islam tarihine geçmiştim
Ordan devam ederim. Önceki konulardan soru çok gelmiyo zaten.
Önce tarih ve Türkçe paragraf sorularıyla başlayacağım.
Bi de matematik kitabına arada bakarım
Oo çok iyi inşallah sürekliliğimiz devam eder

Back
X