- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
kızlar Ağustos sonu kızım 3 aylık olcak tatile gitmeyi düşünüyoruz. Tecrübe etmiş anneler fikir verebilir mi , çok zor olur mu ? Nelere dikkat etmemiz gerekir ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 buçuk aylık bir oğlum var. Biz de tatile gitmeye niyetlendik ama sonra vazgeçtik. Oğlum çok mızmız ve ağlıo. Gaz problemimiz devam ediyor ve. Dişleri sertleşti damakları da kaşınıyor. Hepsi toplanınca çok huzursuzluk yaratıyor çocukta. Biz bu sebepten vazgeçtik. Bence çocuğunuza bakın derim. Sakin yapılı bir bebekse tabiki gidin. Hem size bem benişe iyi gelir. Ama sıkıntılı bir bebekse. Hem ona hem size zehir olur.kızlar Ağustos sonu kızım 3 aylık olcak tatile gitmeyi düşünüyoruz. Tecrübe etmiş anneler fikir verebilir mi , çok zor olur mu ? Nelere dikkat etmemiz gerekir ?
Oteli bebek dostu seçelim o zaman canım duymamıştım daha önce teşekkür ederimGideceğiniz yer otel ise bebek dostu olmasına dikkat edin. Bebeğinize özel hizmetleri oluyor. Kızım 4 aylıkken gitmiştik. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Anne rahat olursa bebek de rahat oluyor.
Gideceğiniz yer otel ise bebek dostu olmasına dikkat edin. Bebeğinize özel hizmetleri oluyor. Kızım 4 aylıkken gitmiştik. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Anne rahat olursa bebek de rahat oluyor.
41 günlük oldu bugün canım sakin bi bebek kızım çok şükür4 buçuk aylık bir oğlum var. Biz de tatile gitmeye niyetlendik ama sonra vazgeçtik. Oğlum çok mızmız ve ağlıo. Gaz problemimiz devam ediyor ve. Dişleri sertleşti damakları da kaşınıyor. Hepsi toplanınca çok huzursuzluk yaratıyor çocukta. Biz bu sebepten vazgeçtik. Bence çocuğunuza bakın derim. Sakin yapılı bir bebekse tabiki gidin. Hem size bem benişe iyi gelir. Ama sıkıntılı bir bebekse. Hem ona hem size zehir olur.
Bence sakinse gidin hepinize iyi gelir.41 günlük oldu bugün canım sakin bi bebek kızım çok şükür
(ilk 15 gün hariç ) ama tabi huyu suyu değişirse bilemiyorum
Bana çok iyi gelcegı kesin canım o kadar sıkıldım ki otur otur . Alışık da değilim çalışıyorum normalde. Bi nefes almış olurumBence sakinse gidin hepinize iyi gelir.
Henüz tecrübe etmedim ama doğmamış bebeğim 3,5 aylıkken tatil planımızı yaptık bile :) hatta 1,5 aylık olduğunda 2 günlük kaçamak yapacağız. Gezmeyi çok severiz ve bu yaz maalesef tatil yapamadık bebişin zamanlaması dolayısıyla. Zor olur yada kolay olur bilmiyorum ama her zaman bebeği bize uydurmanın normal olan olduğunu düşünüyorum. Zamanla alışacağız. En başta alışmaya çalışmakta fayda var. Bebeğiniz emiyor ise tek yapmanız gereken bolca kıyafet ve bolca bez almak. Tabi diğer ihtiyaçlarını da. Yani yanınızda sadece ekstra bir bavul olacak. Çok düşünmeyin tadını çıkarmaya bakın. Siz ne kadar sakin olursanız tatil o kadar yolunda gider. Ben yapı olarak sakin biriyim eşim de rahattır. Önemli olan sakin kalmak paniklememek sanırım.kızlar Ağustos sonu kızım 3 aylık olcak tatile gitmeyi düşünüyoruz. Tecrübe etmiş anneler fikir verebilir mi , çok zor olur mu ? Nelere dikkat etmemiz gerekir ?
Okudukça cesaretlendim canım ya teşekkür ederim. Kolsuz zıbınlarını alcam yanıma bol bol başka bşy giyemez zaten felaket sıcak Ege. Öğle vaktini gölgede geçirdiğimiz taktirde bşy olmaz diye düşünüyorum artık, sonuçta nasıl alıştırırsak öyle gider. Emzirdiğim için işim daha da kolay mama hazırlama derdim yok . Ver memeyi oh mis :) doktora da söylycem tatile gidiceğimizi o da belki öneride bulunur. Ateş düşürücü ve ateş ölçer muhakkak alırım yanıma. Başka da bşy gelmiyo aklımaHenüz tecrübe etmedim ama doğmamış bebeğim 3,5 aylıkken tatil planımızı yaptık bile :) hatta 1,5 aylık olduğunda 2 günlük kaçamak yapacağız. Gezmeyi çok severiz ve bu yaz maalesef tatil yapamadık bebişin zamanlaması dolayısıyla. Zor olur yada kolay olur bilmiyorum ama her zaman bebeği bize uydurmanın normal olan olduğunu düşünüyorum. Zamanla alışacağız. En başta alışmaya çalışmakta fayda var. Bebeğiniz emiyor ise tek yapmanız gereken bolca kıyafet ve bolca bez almak. Tabi diğer ihtiyaçlarını da. Yani yanınızda sadece ekstra bir bavul olacak. Çok düşünmeyin tadını çıkarmaya bakın. Siz ne kadar sakin olursanız tatil o kadar yolunda gider. Ben yapı olarak sakin biriyim eşim de rahattır. Önemli olan sakin kalmak paniklememek sanırım.
Bu arada doğumuna az kalmış canım hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına bebişini. Muhakkak çok söyleyen olmuştur ama ben de sana taze anne olarak tavsiyelerde bulunmak isterim. Lansinoh un lanolin göğüs ucu kremini kullanmaya şimdiden başla ki göğüs ucun çatlamasın yara olmasın, normal Doğum istiyosan pilates, hurma ,bol yürüyüş ,sıcağa yakın duş , cinsel birliktelik , bunları muhakkak yap. Sütünün hemen gelmesi için şimdiden rezene ve humana stil tea içmeye başla . Lohusalıkta kafana hiiiiiiçbi şeyi takma evinin kalabalık olmasına müsade etme. En yakının kimse yardımcı olabilecek sadece o kalsın yanında eşin haricinde. Eşine şimdiden lohusalıkta farklı davranma ihtimalin olduğun hakkında bilgi ver-farklıdan kastım daha duygusal alıngan ve daha çok ilgiye ihtiyaç duyan- nedense uzun uzun yazasım geldi umarım her şey güzel olur senin için . Şunu hiç aklından çıkarma zor anların olacak ama emin ol gün geçtikçe bebeğine aşık olcaksın ve ağzından çıkan tek cümle iyi ki doğurmuşum olcak :)Henüz tecrübe etmedim ama doğmamış bebeğim 3,5 aylıkken tatil planımızı yaptık bile :) hatta 1,5 aylık olduğunda 2 günlük kaçamak yapacağız. Gezmeyi çok severiz ve bu yaz maalesef tatil yapamadık bebişin zamanlaması dolayısıyla. Zor olur yada kolay olur bilmiyorum ama her zaman bebeği bize uydurmanın normal olan olduğunu düşünüyorum. Zamanla alışacağız. En başta alışmaya çalışmakta fayda var. Bebeğiniz emiyor ise tek yapmanız gereken bolca kıyafet ve bolca bez almak. Tabi diğer ihtiyaçlarını da. Yani yanınızda sadece ekstra bir bavul olacak. Çok düşünmeyin tadını çıkarmaya bakın. Siz ne kadar sakin olursanız tatil o kadar yolunda gider. Ben yapı olarak sakin biriyim eşim de rahattır. Önemli olan sakin kalmak paniklememek sanırım.
Süper oldu bu bilgiler. benim aklıma cibinlik gelmemişti beşiğinde olduğu için . Teşekkürler :)Tatilde en çok işime yarayan tül sineklik ( cibinlik oldu. Araştırın isterseniz.
Bunun dışında otelinizi iyi secmelisiniz.
Ve her zamanki gibi tatil yapamayacaginiza odaklanıp bol bol keyif almaya bakmalısınız :)
Düzenleme : Güneş koruyucu ve genişçe şapka alın bebeğinize.
Süper oldu bu bilgiler. benim aklıma cibinlik gelmemişti beşiğinde olduğu için . Teşekkürler :)
Valla bana da bebekle tatil konusunda cesaret veren geçen sene tatil köyündeki bebekli bir aile oldu. Kadının 2 çocuğu vardı. Biri 3 yaşlarında diğeri en fazla 3-4 aylık. Ve Antalya nın o sıcağında biz dayanamayıp odada dinlenirken o sürekli kızlarıyla havuz balındaydı. Güneş saatlerinde çocuklar gölgede uyudu o güneşlendi falan. Dedim bir tek biz tedirgin oluyoruz aman çocuk hastalanır rahat eder miyiz falan diye. Kadın resmen bambaşka bir ülkeye gelmiş 2 bebeğiyle. Dediklerinizden fazlası benimde gelmedi aklıma. İyi tatiller olsun :)Okudukça cesaretlendim canım ya teşekkür ederim. Kolsuz zıbınlarını alcam yanıma bol bol başka bşy giyemez zaten felaket sıcak Ege. Öğle vaktini gölgede geçirdiğimiz taktirde bşy olmaz diye düşünüyorum artık, sonuçta nasıl alıştırırsak öyle gider. Emzirdiğim için işim daha da kolay mama hazırlama derdim yok . Ver memeyi oh mis :) doktora da söylycem tatile gidiceğimizi o da belki öneride bulunur. Ateş düşürücü ve ateş ölçer muhakkak alırım yanıma. Başka da bşy gelmiyo aklıma
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için :) çok heyecanlı bir bekleyiş. Gün yaklaştıkça beklemek çok daha zormuş.Bu arada doğumuna az kalmış canım hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına bebişini. Muhakkak çok söyleyen olmuştur ama ben de sana taze anne olarak tavsiyelerde bulunmak isterim. Lansinoh un lanolin göğüs ucu kremini kullanmaya şimdiden başla ki göğüs ucun çatlamasın yara olmasın, normal Doğum istiyosan pilates, hurma ,bol yürüyüş ,sıcağa yakın duş , cinsel birliktelik , bunları muhakkak yap. Sütünün hemen gelmesi için şimdiden rezene ve humana stil tea içmeye başla . Lohusalıkta kafana hiiiiiiçbi şeyi takma evinin kalabalık olmasına müsade etme. En yakının kimse yardımcı olabilecek sadece o kalsın yanında eşin haricinde. Eşine şimdiden lohusalıkta farklı davranma ihtimalin olduğun hakkında bilgi ver-farklıdan kastım daha duygusal alıngan ve daha çok ilgiye ihtiyaç duyan- nedense uzun uzun yazasım geldi umarım her şey güzel olur senin için . Şunu hiç aklından çıkarma zor anların olacak ama emin ol gün geçtikçe bebeğine aşık olcaksın ve ağzından çıkan tek cümle iyi ki doğurmuşum olcak :)
Kırkının çıktıgı gün gittik çok da güzel rahat geçti tatilimizSüper oldu bu bilgiler. benim aklıma cibinlik gelmemişti beşiğinde olduğu için . Teşekkürler :)
Biz 2.5 aylikken gittik.Oglum olaganustu huysuz ve meme bagimlisi bir bebek.Yemekte havuzda yolda her yerde emzirdim.Iyi ki gitmisiz dedik.Evde olmaktan cok daha iyiydi.simdi 4 aylik oldu bir tatile daha cikiyoruz.yine otele antalyaya.tavsiye ederim.kızlar Ağustos sonu kızım 3 aylık olcak tatile gitmeyi düşünüyoruz. Tecrübe etmiş anneler fikir verebilir mi , çok zor olur mu ? Nelere dikkat etmemiz gerekir ?