Bebekle uzun saat otobüs yolcuğu

Bende özel araçla gidip geldim hep ağlasa da bir şekilde geçiyor emzirmek altını değiştirmek sorun olmuyor. Elimde bi de esya olacağı için aktarmalar zor olur diye dusundum taksi parası da malum 30 km ye çok fazla tutar. Birde otobüse bindikten sonra Ankara konya arası 2 3 saat sürer o 2 3 saat mühim değil ama aktarmalar sıkıntı. Yalnız havalanindan otobus var mi merkeze gara otogara olsun o konu da bilgim yok eğer varsa daha iyi
Evet eskiden belkoydu galiba adi simdi havaş mi hala belko mu bilmiyorum. Havalimanından hemen inince biniyorsunuz otogara kadar gidiyor. Bebeğinizi olmadi kangruya koyun eger duruyorsa oyle aktarma yaparken esyalari tasirkende daha rahat olur. Ankaradan konyaya gidecekseniz bence trenle gidin hem bebek ağlarsa kalkıp yürürsünüz. Otobüste yürüme imkanı da yok. Bende kızımla trenle degil ama feribotla yolculuk yaptım oturmaktan sıkılınca kalkıp yürüyorduk gemide rahat oluyor. Trende de yürürsünüz ağalarsa araya cikarsiniz

Evet eskiden belkoydu galiba adi simdi havaş mi hala belko mu bilmiyorum. Havalimanından hemen inince biniyorsunuz otogara kadar gidiyor. Bebeğinizi olmadi kangruya koyun eger duruyorsa oyle aktarma yaparken esyalari tasirkende daha rahat olur. Ankaradan konyaya gidecekseniz bence trenle gidin hem bebek ağlarsa kalkıp yürürsünüz. Otobüste yürüme imkanı da yok. Bende kızımla trenle degil ama feribotla yolculuk yaptım oturmaktan sıkılınca kalkıp yürüyorduk gemide rahat oluyor. Trende de yürürsünüz ağalarsa araya cikarsiniz
Tren garina da gidiyor mu peki belko. Çok bilgilendirici olmuş çok teşekkür ederim.

Biz yeğenimi 1 saat otobüs yada AA rabayla baskya yere götürmekte zorlanıyoruz.
18 saat 1 yaş için gerçekten çok uzun ya.
Çok sıkılır, bağırır,oylamak çok zor olur.
Hadi en arka koltuklarda gidersiniz emzirmek ve alt değişimi yapılabilir en kotu molalarda alt değiştirsiniz ama zor olur.
Birde sizin için demiyorum ama uzun yolculuklarda hani sürekli bağıran,ağlayan çocuklar var ya ben çok rahatsız oluyorum ya tabii çocuk ağlar, bağırır,sıkılır ama yolcular içinde eziyet oluyor 😔
Evet haklısınız yolcular da rahatsız olacaklar bizimki arabayı seviyor ama otobüse hiç binmedik tecrübem yok

Bence hiç kalkışmayın böyle bir işe çocuk harap olur sizin de burnunuzdan gelir o yol. Yazın kızım 9 aylıkken özel aracımızla Ankara-istanbul yaptık onda bile zor oyaladım uyuttum. Hep kucağımı istedi araba koltuğunda durmak istemedi. Şimdi yaşını geçti hala şehir içinde biraz trafiğe kalsak 1 saati geçse durduramıyorum sürekli şarkılar atıştırmalıklarla oyalamaya çalışıyorum. Biraz daha sabredin yazın gidersiniz
Çok teşekkürler cevabınız için gerçekten de eziyet olacak

Tren garina da gidiyor mu peki belko. Çok bilgilendirici olmuş çok teşekkür ederim.
Googledan baktim simdi hızlı tren garında da indiriyorlarmis. Trenle daha rahat oluyor bence. Ankaradan konyaya cok kez gitmiştim. Cocuk yoktu o zaman ama yine de otobüsle gitmedim

Back
X