Bebekle yolculuk

Direk bilet bulamadım ankarada 1 saat bekliycem zaten bebek arabadan arabaya binecek evler kaloriferli inşallah burnumdan gelmez
Aktarma saatleri hep 1 saat derler ama o saat uzarsa gerçekten çok sıkıntı oluyor ben cesaret edemezdim aktarmalı uçuşa. Bebeğin kaç aylık

canım çok zor olur bence ya ama sen niyetini almışsın bebişin sırtında havlu bulundur yanına da al terledikçe değiştir kıyafet değiştirmekten daha kolay olur.ve öptürmeme konusunda da taviz verme Allah yardımcın olsun.inşallah ağız tadıyla gider gelirsiniz

Teşekkür ederim canım inşallah burnumdan gelmez

Aktarma saatleri hep 1 saat derler ama o saat uzarsa gerçekten çok sıkıntı oluyor ben cesaret edemezdim aktarmalı uçuşa. Bebeğin kaç aylık
Bebeğim 4 aylık nasılsa bebek arabasında duracak o yüzden aktarma yönünden rahatım

Birsey olmaz hic korkmayın sizi havaalanina birisi birakacaksa aslinda bavul sorun olmaz yani hangi şirket le uçuyorsunuz? Bide eşya alcam dediniz ya o eşyaları sonra evinize götürecekmisiniz o halde gene bir valiz felan tasicaksiniz.
Ben cocugum 3 aylikken almanyadan türkiye ye uçtum tek başına hiç sorun yasamadık yolda THY hostes leri baya yardim ediyor

Eşim bırakacak havaalanına gittiğim yerde ailem havaalanında olacak eşya dediğim bebeğe giderken kıyafet falan götürûcem sırt çantamla bebek çantasına koyucam ordan kac parça alırım kendi kıyafetlerim sorun olmaz zaten kardeşimle aynı beden giyiyoruz anadolu ajansla gidicem

Anladim canim hayirli yolculuklar kolay kolay gidip gelirsin insallah bizde haftaya yolculuk yapcaz insallah kolay gecer

Valla bence gitme bebegin cok küçük yol uzak erzurum soguk bebegin hasta olur

Hiç korkma benim bebeğimde 8-9 aylık filandı aktarmalı Doğu'ya gittim üstelik benim Ankara'da bekleme sürem seninkinden daha uzundu yanına valiz al zaten bagaj olarak vereceksin inerken de Erzurum'da alacaksın fazla da beklemezsin 15 dk filan uçağa binerken bebeğin kulağına pamuk tıka basınçtan etkilenmesin ve uçak kalkarken ve inerken emzir bebeğini yoksa basınçtan kulağı ağrır ve ağlar emzirirsen ağlamaz emzirmiyorsan ağzına emzik ver veya mamasını biberon ver zaten uyur hasta da olmaz korkma havalar hem ısınmaya başlamıştır hemde zaten evde olacaksın neden üşütsün ki

dimi konu bebiş olunca süprizlere hazırlıklı olmak gerek
Annemlere 1 günlüğüne kalmaya gidiyorum niye onu getirmedin niye bunu bu kadar az getirdin sen çocuklu bi karısın her zaman tedarikli olacan ya bişey olursa hani nerde var mı burda bundan hani hani hani diye gidiyor Allah ımmmmmmmmm

Hiç birşey olmaz canım, ben oğlum 5 aylıkken Almanya dan aktarmalı Kars a ordan da otobüs le Iğdır a gitmiştim, Mart ayıydı, oğlum genelde uyudu çok rahat yolculuk yaptık. Ha birde bavullarım vardı, okadar çok insan yardımcı olmak istediki hiç sorun olmadı

sorma ya benim ki de öyle bide almadığım bişey olsun benim sıpa yüzümü kara çıkartıyo ona ihtiyaç oluyo organize mi çalışıyolar nedir annane torun

Kimiside pamuk tıkamak iyi olmaz diyo bende tıkamayı düşûnûyom tskr ederim canım

Ayy ne güzel inşallah bizim yolculuğumuzda sorunsuz geçer canım

Canım yolu bildikten sonra zor olmuyor zaten arabayı da uçağa alıyorsun. Ben hep öyle gittim geldim. Sadece önceden görevlileri uyar mama ve su için yoksa almıyorlar uçağa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…