- 3 Şubat 2016
- 152
- 228
- 18
- Konu Sahibi Kristalbyn23
Allahım kızlar hiç aklımdan çıkmıyor . nereye baksam o çocukları görüyorum ne yapsam onlar aklıma geliyor . ne yesem aceba onlar yiyecek buldumu bugün çok şükür dedilermi ? Peki kim bu onlar ? Suriyeli bebekler . adam kendi ülkesini aç bırakıyor . televizyonda gordum kadın 7 aylik bebeğine sadece tuzlu su veriyor sadece su . bu beni kahrediyor bazen yemek artıyor ve çöpe dökmek zorunda kaldığında diyorum " Allahım o bebeklerin rızkını çöpe atiyorum " Bizim artiklarimizi yemeye bile razilar muhtaclar. Ağaçları kaynatiyorlar kedileri kesiyorlar yemek için bir çocuk apayrı bir videoda karton yiyor . ne zamandır yemek yedin diye soruyorlar 1 hafta 2 hafta önce diyor . 1 kg pirinç 900 TL orada . Bu nasıl insanlık bu nasıl vicdan o bebeklerin ne günahı var kemikleri sayılıyor . 1 ay boyunca tuzlu su içmek ? Düşünüyorum da biz bebeklerimizin 2 saat aç kalmasına dayanamiyoruz . o insanlar bu karda kıyamette ne yapıyor . bilmiyorum. O görüntüler aklımdan çıkmıyor . çok şükür Allahım sen herşeyi bilensin herşey senin elinde . vaktinizi aldım ama bu dusunce hep içimde anlattimda biraz rahatladimm Hakkımızda hayırlısı olsun ...