- 7 Ekim 2015
- 1.211
- 564
- 123
- 42
- Konu Sahibi seddaaaaaa
-
Istanbuldamisin arkadasimkargo ücreti ne tutar acaba
Istanbuldaysan bende avrupa yakasindayim kargo ucretlerini bilmiorm ama 6 tl dir tas catlasaIstanb
Istanbuldamisin arkadasim
yok canım izmirdeyim ama siz kargolarsanız ben ücreti karsılarım sıkıntı olmaz zaten daha doguma var:) ne zaman gelir acaba yurtdısındanIstanbuldaysan bende avrupa yakasindayim kargo ucretlerini bilmiorm ama 6 tl dir tas catlasa
cok tesekkürler canım baska ürünlerde var mı nerden inceleyebilirizArkadasimmmm hayirli olsunnnn bebegin ALLAH nazarlardan saklasin ona iyi bak 20 gune maksimum ulastirirm sana senn icin konusurm hangisi uygun gonderiyorsa onla sana gonderrim ptt sorarim surat kargoya sorarim gerkirse anlasma yaparim sana haber veririm arkadasim
canım ayakkabıları yollayacaksın ya katalog falan varsa onu da yollarsan ben ordan bakıp sipariş veririmAlbum linkini goremedim ama bazilarinda fotograf bolumu var
52 tl ayakkabi hediyeliEki Görüntüle 1702289 Taman canim ben nasil buraya yukleniyor bakicam elimden geldigi kadar
Canim album acmayi gordum actim ilerki vakitte bayanlar icinde olustutacagim kiyafet ve ayakkabi urunlerindencok tesekkürler canım baska ürünlerde var mı nerden inceleyebiliriz
o zaman bekliyoruz ürünleri:)Canim album acmayi gordum actim ilerki vakitte bayanlar icinde olustutacagim kiyafet ve ayakkabi urunlerinden
Tamam canimo zaman bekliyoruz ürünleri:)
yasasınBu urunler albumlerde mevcut hergun yenilecektir kampanyalar surpriz hediyeler olacaktir cogu urunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?