bebekler için havuç tohumunu duyan varmiiiuuu

tyfaa

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
15
0
6
Konya
Mrb. Benim 3 buçuk aylık kızım var iştahsızlık hat safada hiç bir ahmet Maranki nin tarifiymis araştırırken gördüm duyaniniz varmı

Arkadasım cok hossun bir sabırlı ol.. Anne sütü almıyor mu, ne emse yeter ona. Cok küçük sakın bilmediğin birsey verme. Benimki 20 aylık ve 5.5 yasında oğullarım var, hala elli kere düşünürüm yeni birsey verirken. Seninki cok minik aman ha

Anne sütü alsa niye ugrasayim. Almıyor. Mama yemiyor açlıktan sarılık yükseldi. Erken olduğu halde bebe biskivisi denedim almadı açlıktan kilo almıyor iki aydır durakladi bende vermem zaten doktora sormadan asla. Sadece bilgisi olan varmı diye merak ettim. Çünkü istahsiz bir bebekle ugrasmak ne demek iyi bilirim . Bi şekilde karnını doyur sa bu kadar çaresiz olmam ve böyle bişeyi peşine düşmem

Allah yardımcın olsun iştahsızlık bebek çok zor peki vitamin vs vermedi mi doktor? Sütün var mı? Daha çok küçük gerçekten ama pirinç unu ile muhallebi denedin mi ? Sma ve bebelac da lezzetlî geliyor bebeklere deneyerek bulacaksın canım sevdiği mamayı

Sigip veriyorum ama çok azaldı artık on gündür. Denedim her türlü mama yi. Mecburluk tan pirinc ununu da verdim ama yok yemedi. Sütu mu bile binbir güçlükler içir dim. Süt kesilince iyice elim ayağım a dolandı artık. Vermedi vitamin daha çok küçük dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…