Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Marketlerde bebekler icin meyve sebze filesi satılıyor. Bebek eline alıp içindekini kendisi emiyor. Kullanan var mi, tavsiye eder misiniz? Bir de benim kızımın dişi çıkmadı henuz, biz de kullanabilir miyiz? Bir zararı olur mu ?
Canim gene ben:) kullanmistik biz ama kizim pek sevmiyodu oldugu gibi kemirmek daha cok hoslarina gidiyo..sonucta meyveden once bez giriyo agzina.yinede dene istersen disi yoksa havuc elma verebilirsin eline tabi baya buyuk olsun bide gozun hep ustunde olsun koparabilir yinede:)
Canim gene ben:) kullanmistik biz ama kizim pek sevmiyodu oldugu gibi kemirmek daha cok hoslarina gidiyo..sonucta meyveden once bez giriyo agzina.yinede dene istersen disi yoksa havuc elma verebilirsin eline tabi baya buyuk olsun bide gozun hep ustunde olsun koparabilir yinede:)
Selam Özlem. Yaklaşık 20 gün oldu güya ek gıdaya geçeli, kizim hic biseye acmiyo ağzını, hic biseyin tadını ogrenememis oldu. Ama önlük, agiz bezi, kendi parmakları, tüm giysileri ne bulursa ağzına alıp emiyo bu arada :)) düşündüm ki belki bunu da emer de midesine biraz meyve suyu gider, ne bileyim. Gerçekten zamanla kaşıkla verdiğim biseye ağzını açmaya başlayacak mi?