Bebekli anneler

hicranhayal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2023
207
13
28
31
Selam kızlar iyi aksamlar beni belki daha önceki açtığım konulardan biliyorsunuz dur kv demle sorunlar yaşamıştık şimdi aramız biraz mesafeli ama ara sıra gorusuruyoruz benim biri 18 biri 5 aylık iki bebeğim var biz kv demlerdeyken meyve suyu içiyorduk benim büyük çocukta isteyince bende biberonuna 3 te 1 tını suyla karıştırıp verdim o ortada gezerken kv dem de çocuğun elindeki biberonu alıp benim 5 aylık bebeğime vermeye çalıştı ben fark etmedim ilk eşim fark etti anne icirme çocuğa dedi kv dem de ama büyük çocuk içiyor dedi ne fark eder dedi eşimde onla o birimi Allah aşkına dedi ben de kızdım haliyle anne ne yapıyorsun sen dedim böyle dedim diye kötü gelin ilan ediliyorum her seferinde çocuklarla gece gündüz uğraşan benim ayda yılda bir görenler de kendilerince hak görüyor çocuklara istediğini vermeye kısaca burada paylaşmak istedim içimden atmak istedim bunu

Haklısınız ağırlığınızı koyun tamam kalp kırmayın ama söyleyinde sonuçta siz büyütüyorsunuz onları. Ayrıca 1,5 yaşla 5 aylık bebek bir mi gerçekten nasıl meyve suyu verebilir

Kesinlikle geri adım atma yani söylemen gerekeni söyle rahatsız olduğun şeyleri yaptırma ipin ucu kaçarsa toplayamazsin

Valla bugüne kadar yeterince sessiz oldum her konuda yardım ettim iyi gelin oldum ama anne olduktan sonra geri çektim kendimi kötü gelin oldum

Büyüklerin hepsi aynı maalesef. Benim bebeğimde 7 aylık, yoğurt veriyorum öğlenleri, babam diyorki biraz toz şeker kat ekşi ekşi yedirme çocuğa 😂😂

Back
X