Bebekler için sigorta

86deliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
8.935
10.664
248
38
Herkese iyigeceler,
Aklıma daha uygun bi başlık gelmedi ama gece gece aklıma bişey takıldı.dert sayılmaz ama fikirlerinizle kafam netleşip daha hızlı uykuya dalabilirim.
Bebeğim 7 aylık.
Onun için ufak ufak birikim yapmak istiyoruz.
Uzun vadede onun işine yarayacak birşey.
Özel sigortalarla ilgili hiç fikrim yok.
Nasıl yapsam nerden başlasam.
Çocuklarınız için neler yapıosunuz , 20li yaşlara geldiklerinde hayatlarını kolaylaştırmak adına?
Bebeklere sigorta oluyor mu? Aylık ödeme ve ona sağlayacağı avantajlar nedir!"
Yardımcı olana şimdiden teşekkür ederim.

Bireysel emeklilik yaptırabilirsin canım, geleceği için çok iyi bir yatırım olur, küçük miktarlarla başlarsınız zamanla isterseniz arttırırsınız aylık ödemeyi. Ben büyük oğlum için eşim de küçük olanı için bes yaptırdık.

Ikisine de çeyiz hesabi actim ben. Bankada dogumlarindan itibaren paralari vardi,duzenli para da yatiriyordum çeyiz hesabina cevirdim. Her ay en az 110 tl odeme zorunlulugu var,vadeli hesaba göre daha çok faiz ekleniyor. Bir de 27 yasindan once evlilik durumunda paranin yuzde 20si devlet katkisi oluyor.
Sigorta sartlarini bilmiyorum,sirket özel sigortasindan yararlaniyoruz ucumuzde ama ekimde isten ayrilacagim. Sonrasinda nasil devam ederiz o kisim karisik, konuyu takipteyim

Ben bes yaptirdim 3 senedir oduyorum.
Simdi 4.5 yasinda cocugum
Kendim icin 5.5 yildir bes oduyorum 3 senedir de cocuk icin ayrica oduyorun.
Ilerde egitim masraflarinda kullanabilsin diye dusunduk. Vadeli hesap bize gore degil. Altin ve doviz olarak biriktirmek ilerde ihtiyac halinde ilk akla gelecegi icin bes olmasi bizim icin daha uygundu.

Ben bes yaptirdim 3 senedir oduyorum.
Simdi 4.5 yasinda cocugum
Kendim icin 5.5 yildir bes oduyorum 3 senedir de cocuk icin ayrica oduyorun.
Ilerde egitim masraflarinda kullanabilsin diye dusunduk. Vadeli hesap bize gore degil. Altin ve doviz olarak biriktirmek ilerde ihtiyac halinde ilk akla gelecegi icin bes olmasi bizim icin daha uygundu.
Bes nasil odeniyor,odeme sartlari nedir acaba; çocuk için yani. Altin olarak birikim demissin de merak ettim

Bes kreei kartimdan odeniyor.
Alisveris yapmisim gibi oluyor.
Altin icin maas aldigim bankadaki hesabina ilave olarak altin hesabi actik (hesap isletim ucreti yok bu hesabin) her ay maas alinca ilk once 2 gr altin almaya calisiyorum.

bence bir çocuk hesabı açın çeştli bankaların var örneğin iş bankasını kumbara heabı var çok güzel getirisi de var uzun vadede.

Ikisine de çeyiz hesabi actim ben. Bankada dogumlarindan itibaren paralari vardi,duzenli para da yatiriyordum çeyiz hesabina cevirdim. Her ay en az 110 tl odeme zorunlulugu var,vadeli hesaba göre daha çok faiz ekleniyor. Bir de 27 yasindan once evlilik durumunda paranin yuzde 20si devlet katkisi oluyor.
Sigorta sartlarini bilmiyorum,sirket özel sigortasindan yararlaniyoruz ucumuzde ama ekimde isten ayrilacagim. Sonrasinda nasil devam ederiz o kisim karisik, konuyu takipteyim
Merhabalar Ekim ayinda isten ayrilacaginizj belirtmissiniz ozel saglik sigortasiyla bireysel devam etmek isterseniz yardimci olmak isterim telefon numaram ismim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X