Bebekler icin yüzme okulu

PolenteFeneri

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
97
3
18
35
İstanbul
İstanbul/Etiler'de 6 aydan itibaren yüzme egitimi veren bir okul var. Henüz gidip ziyaret etme ve bilgi alma fırsatım olmadı. Tek bildigim 6 aylik bebeklere egitimin yarim saat kadar surdugu ve anne ile birlikte havuza girildigi. Doktorumuza danıştım; bebeklerin 6. aydan itibaren yüzmeyi unuttuklarını belirtti.
Aklıma takılan konulardan biri de hijyen.
Sizlerin deneyimleriniz var mı? Bebeklerinizi bu tarz bir okula götürdünüz mü?

İstanbul/Etiler'de 6 aydan itibaren yüzme egitimi veren bir okul var. Henüz gidip ziyaret etme ve bilgi alma fırsatım olmadı. Tek bildigim 6 aylik bebeklere egitimin yarim saat kadar surdugu ve anne ile birlikte havuza girildigi. Doktorumuza danıştım; bebeklerin 6. aydan itibaren yüzmeyi unuttuklarını belirtti.
Aklıma takılan konulardan biri de hijyen.
Sizlerin deneyimleriniz var mı? Bebeklerinizi bu tarz bir okula götürdünüz mü?

merhaba polentefeneri,
ben de çocuklarımın yüzmeyi çok iyi öğrenmesini isterim.büyük kızım 5 yaşında şuan ve onu yüzme kursuna yazdırıdm ancak kendisi bütün çabama rağmen istemedi.ben de onun istediği zamanı beklemeye karar verdim.bana göre yüzme en iyi spor dalı ve ben de isterim ilerde kızım yüzmeye merak sarsın hatta madalyalar alsın ama tabii kendi ilgi ve isteği de önemli ben sadece bi ebeveyn olarak onu yönlendiririm gerisi ona kalmış...
benim de 2 aylık bi bebeğim var ve onun da yüzme öğrenmesini isterim ilerde...evet bebekler bizim karnımızda bi sıvı içinde oldukları için yüzmeyi biliyorlar ancak nasıl olur pek kestiremeyeceğim.avrupa ve amerika ülkelerinde yüzmeye çacuklar çok erken yaşta başlıyorlar bize göre..

Back