Çocuk Hastalıkları bebeklerde akcigerde su

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.966
3.744
333
Arkadaşlar lütfen bilgisi olan yardim etsin kuzenim iki gün önce doğum yapti çocuğun akciğerinde su toplanmis varmi bu durumu atlatan (

Çok geçmiş olsun. Diyecek bir şey bulamadım. Bebeklerde durum nasıl oluyor, şuan ki sağlık sektörü bu konuda nasıl bilmiyorum. İnşallah sağlığina kavuşur.

Oncelikle cok gecmis olsun.ayni sey mi bilmiyorum ama benim kizim da dogdugunda cigerlerindeki suyu dogum esnasinda atamadigi icin solunum sikintisi ve inleme sebebi ile kuvoze alinmisti.on gun kaldi kuvozde sonra taburcu oldu. Eger oyleyse bazi bebeklerde olabilen bi durummus ve korkulacak bisey degilmis.allah yardimciniz olsun.

akciğerlerinin bazı kısımlarının genişleyememesidir. Bu kısımlarda hava ve oksijen bulunmamakta ve akciğerin o kısmı kana oksijen ulaştıramamaktadır. hafifse birkaç gün içerisinde ciğer normal şekilde genişleyerek çocuk iyileşir. gecmiş olsun

arkadaşımın bebeğine olmuştu, bikaç gün kuvözde kaldı çıktı, inşallah sizde de çok ciddi bi şekilde ilerlemez hemen atlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…