Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeklere şimdi bir sürü aşı yapılıyor tetenoz, karma vs gibi ben hepsini yaptırıyorum ama aklımda hep bir soru acaba yanlış mı yapıyorum diye siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Bebeklere şimdi bir sürü aşı yapılıyor tetenoz, karma vs gibi ben hepsini yaptırıyorum ama aklımda hep bir soru acaba yanlış mı yapıyorum diye siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Ben de yaptırdım. Hiç yaptırmamış olsaydım daha mı vicdan azabı çekerdim acaba diyorum her zaman. Allaha emanet. Keşke yaptırsaydım dediğim zaman daha geç olabilir.
Ben de yaptırdım. Hiç yaptırmamış olsaydım daha mı vicdan azabı çekerdim acaba diyorum her zaman. Allaha emanet. Keşke yaptırsaydım dediğim zaman daha geç olabilir.
Bence yaptırmak yaptırmamaktan daha mantıklı. Evet zaman zaman yapılan araştırmalar duyulan bilgiler bizi korkuya sürüklese de yaptırmayınca ileride en ufak bir problemde allah korusun ama acaba mı dememek adına yaptırmak daha akıllıca geliyor. Ayrıca bir dönem aşı karşıtlığı nedeniyle aşı yaptırmayanların çocuk felci beyin kanaması tarzında şeyler yaşadığını gördükçe de daha korkuyorum açıkçası bu yüzden yaptırmayı daha mantıklı buluyorum bebişim doğunca.
Konu ile ilgili bilginiz yoksa aşı yaptırmazsanız ne olur bunları araştıracak alt yapınız yoksa sadece buraya sorup fikir almaya çalışacak kapasitedeyseniz lütfen yaptırın.
Konu ile ilgili bilginiz yoksa aşı yaptırmazsanız ne olur bunları araştıracak alt yapınız yoksa sadece buraya sorup fikir almaya çalışacak kapasitedeyseniz lütfen yaptırın.
Araştırma yaptık elbette ve aşıları da yaptırıyoruz ama genel bir korku var hem yapıştırıp hem yaptırmamak konusunda belki bilmediğim başka bir şeyler de öğrenirim diye buraya yazdım