Bebeklerde ben ve lekeler

gullsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2014
63
10
88
35
Anneler selam bebegim sekiz aylik iki tane beni var gibu ama buyuklukleri farkli bebeklerde ben nasil oluşuyor biri büyük biri küçük olurmu normal mi szce simdilik sutlu kahve gibi renkleri herkes te boylemi Teşekkürler

Benimde 19 aylık kızımın yanagında minik bi ben cıktı kahverengi normaldir heralde canım oglumunda dogdugunda ayagında dogum lekesi vardı ilk doktorumuz göstermisti hatta

Anneler selam bebegim sekiz aylik iki tane beni var gibu ama buyuklukleri farkli bebeklerde ben nasil oluşuyor biri büyük biri küçük olurmu normal mi szce simdilik sutlu kahve gibi renkleri herkes te boylemi Teşekkürler
Cnm Merhaba benim kızım 3,5 yasinda sonradan o kadar çok ben çıktıki şimdi kolunda bacağında vs merak etme bunlar gayet normal ben dermatologa sormuştum dert etme kendine

Cnm Merhaba benim kızım 3,5 yasinda sonradan o kadar çok ben çıktıki şimdi kolunda bacağında vs merak etme bunlar gayet normal ben dermatologa sormuştum dert etme kendine
Cokk Teşekkürler oyledr inşallah ilk bebek olunca sanrm braz acemi geliyorz :-)

Rabbim saglik versin küçücük kuzularimiza inşallah ama anne olmak gerçekten çok güzel ama zormus heran yuregimz agzimizda evlat bambaskaymis hersey icin tedirgin oluyorz bz zaten benli bi aileyz esimde leke gibi nerdeyse bazi lekeler ama iste insan bebekte olunca korkuyo

merak etme canım doğduğunda herhangi bir beni olmasa bile sonradan olabiliyor normal bunlar birde sizde yada eşinizde varsa mutlaka olacaktır ben sağlık çalışanıyım ve burda doktorlarıma sormuştum endişelenecek hiç bir şey olmadığını genetik olacağını söylediler ama yine de için rahat etmezse kontrole götürdüğünde doktora sorabilirsin.

Cok tesekkur ederim yazdklarnz icinbebeklerde benler once acik renkte mi oluyor bunuda cok merak ediyorum özellikle babasi cok benli kuzumun

Back
X