Bebeklerde burun açmanın püf noktaları

denizemel870

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2018
3
0
1
54
Bu derdi yakın zamanda çok çektiğim için annelere faydalı bir konu açıyım istedim. burnunu açık ve nemli tutmaya dikkat ediyorum. emme veya uyku saatinden hemen önce bruno serum fizyolojik kullanıyorum hem emmede hem uykuda en ufak problem olmuyor. banyoyu da ihmal etmeyin. hatta başını hafif yükseltmek bebeğin daha rahat uyumasını sağlıyor. aklıma geldikçe yazmaya devam edeceğim :)

Dogdugundan beri burun tikanikligi ve geniz akintisinin caresini bulamadik. O serum fizyolojilere aylik bez parasi gibi para yatiriyorum zerre kadsr inanmiyorum actigina. Zaten cocugum cinnet geciriyo burnuna bisey yapacagimi anladigo zaman.

Dogdugundan beri burun tikanikligi ve geniz akintisinin caresini bulamadik. O serum fizyolojilere aylik bez parasi gibi para yatiriyorum zerre kadsr inanmiyorum actigina. Zaten cocugum cinnet geciriyo burnuna bisey yapacagimi anladigo zaman.
Geçmiş olsun geniz akıntısı devamlı varsa geniz eti olabilir bebeğiniz de alerjik bir durumda olabilir Dr hiç göturdunuz mu

Alerjilerimiz var zaten sut urunleri domates cilek ve kakaoya, diyetteyiz. Ama henuz geniz akintisi sonlanmis degil...
Benim oğlumda da vardı akıntı devamlı en sonunda Dr geniz etinin alınması lazım dedi bide alerji dediğim yeme içmenin yanında bahar Bahar alerjisi tarzı birşey olabilir cnm surup felan iciyormu bebeğiniz alerji icin

Serum Fizyolijik Kesinlikle. Ben şişe içinde olanı alıp evde kendim enjektörle sıkıyorum burnuna bir kaç kez ancak öle açılıo.çok ucuz 4 lira flan bana epey gidio eğer hastalanmasa. Bide sık banyo . Odanın nemli olmasıda önemli.

1 litre kaynatilmis ilimis suya 9 gr tuz koyarak kendiniz de yapabilirsiniz. tamamen eridiğinde kullanabilirsin ben boyle yapmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…