Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeginizi gün içerisinde yuz üstü koyup antrenman yaptirin. Göğüs ve kol kaslari guclensin. Teşvik etmeniz lazim hafif hafif. Destekli oturtmayı deneyin. Hala ilerleme olmazsa doktorunuza danisin mutlaka.
Dönmesinde sıkıntı yok,bu bebeğin yapısına göre değişebiliyor ama destekli oturuyordur sanırım, oturamıyor derken kendi kendine oturamıyor demek istiyorsunuz herhalde
Cnm benim bebeğim de 7 aylık destekli oturuyor bir anlik bıraktığımızda duruyor sonra bir anlık düşüyor ama emekleme tarzında bırakıyorum gitmiyor ama çabalıyor
Şuanda yürütecege bırakıyorum orda da gitmiyor ama hareket ediyr
Dönmesinde sıkıntı yok,bu bebeğin yapısına göre değişebiliyor ama destekli oturuyordur sanırım, oturamıyor derken kendi kendine oturamıyor demek istiyorsunuz herhalde
Kaburgası battı ne demek?Ben kızımı biraz geç oturttum 6. Ayda oturtmaya başladım sanırım 8. Ayda tam oturabildi ve emeklemeye başladı şimdi 1 yaşına girecek ve artık kimse onu durduramıyor
Kaburgası battı ne demek?Ben kızımı biraz geç oturttum 6. Ayda oturtmaya başladım sanırım 8. Ayda tam oturabildi ve emeklemeye başladı şimdi 1 yaşına girecek ve artık kimse onu durduramıyor
Bnde bilmiyordum ama kaburgalari ice girmis oturtuk ya ondan cok agliyodu hic susmadan oturmak istemiyodu iki kere oyle oldu diye smdi hic oturmak istemiyo gibi
Koltuk köşelerine oturttum ilk başta biraz eğimli oturttum etrafına yastık koyarak daha sonralari yere oturtup kendim tuttum yada yastık koydum öyle öyle öğrendi oturmayı.
Koltuk köşelerine oturttum ilk başta biraz eğimli oturttum etrafına yastık koyarak daha sonralari yere oturtup kendim tuttum yada yastık koydum öyle öyle öğrendi oturmayı.