Kızımda gaz problemi var.Humana'nın rezene çayını veya ıhlamur vermeye çalışıyorum.Ama birkaç kaşıktan sonra içmiyor.Ama üzerinde 100 ml verilmesi gerektiği yazıyor.Uykusunda hep inliyor,ıkınıyor.Çok üzülüyorum
Sizin böyle problemleriniz oldu mu?
Bu çayları bebeklere verirken şeker atılmalı mı?
Bir de burdaki bazı yazılarda bebeklere zeytinyağı içirildiğini okudum.Bunun çocuklara faydası nedir?Isıtılıp soğuttuktan sonra mı içiriliyor yoksa direkt mi veriliyor?:uhm:
kızım 38 günlükcanım benim oğlumunda çok gazı olurdu we biyerden sona kullandığım şuruplar etki etmemeye başladı çünki wücut alışıyo işe yaramıyo.ama en son artık bi ilaç wardı biraz pahalıydı 25tlmi 40 tl mi hatırlamıyorum adınıda hatrlamıyorum çünki 3.4 sene oluyo ilk içirdiğimde ilk defa sabaha kadar uyumuştum süperr bişi 8 damla weriliyodu ama gerçekten hatırlamıyorum öğrenmeye çalışıcam bide elma yağı al göbeğine we ayak altlarına masaj yap çok ii geliyo hiç durduramadığında saç kurutma makinasını düşük ayarıyla karnına masaj yaparak(saat yönünde bide yukardan aşşağıya)üzerine tut rahatlatıyo çocuğu işine yarar inş. kolay gelsinn.....:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
İnşallah canımahh ahh ben çok çektim gazdan umarım siz çekmezsiniz.halada çekiyorum kızım 10 aylık hala gazlı düşünün.uykusunda hala kıvranıyor.artık ilaçlara önerilere falan hiç inanmıyorum hepsini denedim çünkü.umarım sizin gaz sıkıntınız daha kısa sürer.
Kızımda gaz problemi var.Humana'nın rezene çayını veya ıhlamur vermeye çalışıyorum.Ama birkaç kaşıktan sonra içmiyor.Ama üzerinde 100 ml verilmesi gerektiği yazıyor.Uykusunda hep inliyor,ıkınıyor.Çok üzülüyorum
Sizin böyle problemleriniz oldu mu?
Bu çayları bebeklere verirken şeker atılmalı mı?
Bir de burdaki bazı yazılarda bebeklere zeytinyağı içirildiğini okudum.Bunun çocuklara faydası nedir?Isıtılıp soğuttuktan sonra mı içiriliyor yoksa direkt mi veriliyor?:uhm:
merhaba yaso48 isimli kullanıcı paronox ftilin iyi geldiğin yazmış ben ecz.yım bu ürün kesinlikle bitkisel bir ürün değil içinde kontrole tabii olan bir takım uyuşturucu içerikli maddeler bulunmakta bu yüzden gazın fitille geçmesi mümkün değildir Paronox fitil sadece ağrı kesici ve ateş düşürücü olarak kullanılmalıdır bunun haricinde lütfen kullanmayın bitkisel bir gaz ilacı kullanmak isterseniz nurse harweys yada zinco damla kullanabilirsiniz benimde 6 buçuk aylık bebeğim var bunları kullanıyorum ya da humananın kimyonlu rezene çayını kendinizde 8 haftadan büyük bebekleriniz içinde kullanabilirsiniz.Kendinizin içmesinin anne sütünden bebeğe geçerek artı bir yararı olduğunu göreceksiniz.benim kzıımında çok gaz problemi oldu şuan 9 aylık çok gazından çektim her çeşit gaz bitkisel ilaç kullandım malesef faydası olmadı ama bu her bebekte değişiyor kimisind işe yarıyor isimlerini vereyim metsil,rezene şurubu,rezene çayı,melila,nurse harveys,zinco,papatya çayı,elma yağı,melisa,gece çayı,arada paranox fitil verebilirsiniz bu işe yarıyor ağrısını dindiriyor hiç birinin faydası olmadı malesef ama bazı bebeklerde işe yarıyor bunların hiç bir zararı yok tamamen bitkisel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?