bebeklerde gaz problemine kesin çözüm

serramina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
156
41
98
sevgili anneler gaz sorunu yüzünden ben ve minik kızım ( suan 50 günlük )cok cektik...her seyi denedim kimyon rezene cayı papatya acıyavsan zeytinyağıyla karnına masaj sıcak su torbaları metsil damla biogaia damla sonuç hüsran fakat bir gün kızımı aldım ben sırtüstü yattım kızımıda yüzüstü karnı karnıma gelecek sekilde yatırdım 15-20 dk uyuyan kızım 2 saat uyudu ve patır patır gaz cıkarmaya basladı...simdi yatagınada yüz üstü yatırmaya basladım...gaz problemimiz her emdiğinde illa ki oluyor ama sancı krizleri gecirmiyor sizede tavsiye ederim fakat sizin kontrolünüzde olsun o sekilde uyutup yalnız bırakmayın kusma anında mudahele edebilin diye... gecmiş olsun rabbim şifa versin bu masum kullarına...

Zinco kullaniyorum cok memnunum bende su an 8 aylik ilk 1 ay zorlandim gazi coktu erkek bebeklerda gaz cok oluyo biliyorsunuz.bir pr.doctor tevsiye etti zincoyi aldik cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…