• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerde gaz

Rabiaayt

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2024
44
11
8
26
Bebeğim 2 buçuk aylık ve çok gaz problemi yaşıyorum sma mama kullanıyordum hipe geçtim oda aynı gaz yapmaya başladı gaz ilacı kullanıyorum yinede fayda etmiyor benim gibi gaz sıkıntısı yaşayıp bir çözüm yolu bulan varmı acaba

Gaz için yapılacak şeyler sınırlı. Kesin çözüm bebiş hareketlendiğinde oluyor. Banyo yaptırmak, bebe yağıyla karın masajı, tummy time yaptırmak, bisiklet hareketi işe yarayanlar. 2-3 haftaya kendisi de bacaklarını sık hareket ettireceği için gaz probleminiz de çözülür inşallah.

Bebeğim 2 buçuk aylık ve çok gaz problemi yaşıyorum sma mama kullanıyordum hipe geçtim oda aynı gaz yapmaya başladı gaz ilacı kullanıyorum yinede fayda etmiyor benim gibi gaz sıkıntısı yaşayıp bir çözüm yolu bulan varmı acaba
Sma optipro kullandıysanız o değilde Sma comfort var gazlı bebekler için o baya rahatlatmıştı bizi ve zinco veya nurse harveys gaz damlası da baya iyi gelmişti

Bir yukarda arkadaşımın dediği gibi Nurse harveys'in gaz giderici damlası çok çok başarılı. Geçmiş olsun canım. Çok öpüyorum gözlerinden ♥

Bir yukarda arkadaşımın dediği gibi Nurse harveys'in gaz giderici damlası çok çok başarılı. Geçmiş olsun canım. Çok öpüyorum gözlerinden ♥
Arkadaş Özelden yazmış . Nurse Harvey's 'in GG Damlasından bahsediyorum gerçekten bebişler için son derece güvenlı ve çok işe yarıyor. Bitkisel ve içeriğinde çok güzel vitaminler var.

Back
X