kizlar biraz vakit gecmis ama yeni gordum konunuzu oglum 1 aylikken kaka yapamamaya baslamisti cok adiren kendi yapiyordu banyo sonrasinda, ama hic aglamiyordu gazini cikartabiliyordu kaka yapamiyordu emerken ikiniyordu sadece bazen cok ikinip inga diordu yavrum. doktor doktor gezdik hatta bagirsak filmi bile cektirmemei isteyen oldu ama aglamiyor diye ben yaptirmadim fitille her zaman rahat rhat yapiyordu sonra internette anneleri okudum megerse bazi bebeklerde bagirsakta sinir gelisimi gec olusurmus ve zamanla duzelirmis gercekten de bir ay sonra bir sabah bir yapmaya basladi yapis o yapis hergun duzenli ayni saatler uc kez yapiyor hala da oyle 9 aylik olmak uzereyiz. birincisi boyle bir sey olabilir ya da mamanizdan aptamil bir arkadasim daha soyledi hep kabiz oluyormus hemen degistirin. bir de banyoyu gunluk yaptirin, duphalac yerine fitili tercih edin cunku surup gaz yapiyor. fitili hergun ayni saatte mutlaka kullanin zamanla o saatte kendi yapicak. bazi kisiler fitil aliskanlik yapamar kullanmayin dyor ama ben her gun iki kez bir ay boyunca kullandim aliskanlik yapmadi. anneler eger kabizsaniz o da direk bebeginizi etkiliyor balik salata pirasa gb besiler tuketin bol bol kuru kayisi yiyin. ve armut ben o kadar cok amrut yiyordumki ogluma sutumden gecisn diye gercektende bazne kendi yapiyordu o gunlerde. panik olmayin ama bence herkesin dedigi gb 7 gun falan sakin beklemeyin fitili hergun kullanmak istemeseniz bile gun asiri bence kullanin tabii bence diorum doktorunuza da mutlaka danisin. umarim sorununuz hemen cozulur oglum hic agalamzdi ama ben hep aglardim hic gecmeyecek ciddi bir sorun var snairdim cok uzucuydu...